Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shodneme se že je to prostě p**a.:-(:'(
  • Blbka,co si myslí že mezinozka ji bude živit až do smrti? Nos je přednější než dítě? Je vygumovana!!!
  • Nejsem žádný náboženský fanatik, který by stál před nemocnicí a vykřikoval že potrat je vražda - jsou důvody kdy mám pro potrat pochopení - zdravotní stav matky, problém u plodu (ano, v této fázi to nepovažuji za dítě), finanční důvody kdy by matka nebyla dítě schopná zabezpečit, atd., to všechno dokážu pochopit, ale sakra jít na potrat ve třetím měsíci jen aby ta krávа mohla jít na plastiku s frňákem?! To na tu plastiku nemohla jít o půl roku později?!
    To že si nechá přešít frňák stejně nic nezmění na tom že je blbá jak tágo (a to nesouvisí s tím že chce točit porno, ale s tím co kvůli tomu udělala) a ani jí to moc nezmění vizáž, protože netuším co na tomhle má být modelkou, ale cestou z práce potkám tak 50 krásnějších holek a žen (a to nebydlím v žádném velkoměstě a ani to do práce nemám nějak daleko)...

    P.S.: Nevím proč filtr v diskusi zkouší blokovat slovo krávа (jméno jistého sudokopytníka - snad jen že by sytém použití tohoto označení v souvislosti s touto osobou bral jako urážku všech krav).
  • to dítě mělo prožít život... a ona mu to kvůli svýmu nosánku neumožní.. není to "trochu" hnusně bezcitné???
  • "Je mi jedno, co si o tom kdo myslí. Moje tělo, moje rozhodnutí,"
    ..... A co tělo toho zemřelého dítěte????? To jako není nic??!
    kdy už si ty lidi konečně uvědomí, že potraty jsou zvrácenost... :'( *9*
  • Jako chápu že každý má právo na svůj názor a své rozhodnutí, ale tato žena a jí podobné, by neměly mít děti vůbec. Je celkem smutné, že jednou se její děti budou potýkat s odsuzováním že jejich máma dělá sex za peníze, nebere na ně ohledy a jako matka se vlastně vůbec nechová. Je to obyčejná ku.... na prachy, která si neváží toho co má, toť můj názor.
  • Já si o tom myslím to, že odsuzovat chování druhého je nám sportem, aniž bychom byli často schopni posoudit jednání vlastní.

    Takže mně je úplně jedno, jestli na potrat šla a z jakého důvodu. Je mně jedno, jestli bude mít plastiku nosu a bude točit to o čem se píše v článku a já to slovo na "p" nesmím napsat, protože je zakázané :-)))

    Zároveň ale chápu, že kdyby k tomu přistoupili všichni jako já a k podobným věcem byli lhostejní, tak média by neměla o čem psát, tudíž by novináři přišli o práci :-)
    • Zase někdo káže vodu a sám pije víno. Ať to navrhne manželce aby šla na potrat ve 3.měsíci,a uvidí ten tanec.
    • Když není v ohrožení život matky nebo plodů tak není o čem se bavit. Jsem žena a kvůli pornu bych se dítěte nevzdala. Myslím si,že všechny normální ženy se mnou budou souhlasit!!!
    • Jeden z mála rozumných názorů! *8* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit