Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to specialita čecháčků, urážet děti slavného Hlinky? Pamatuji si v
    v Prostějově, jak neustále Hlinka urážel Jágra, že neumí tenis!Na Straku
    si nedovolil, ten by ho sprdnul!Hlinka byl Váš otec a nikdo to nezmění, ani ta paní u které bydlel!
    • Přesně tak, jednou to je jeho syn a on by měl pokud se někde oceňuje Hlinka být, je to jeho syn, jeho krev a hlavně když táta makal za národ tak on tím strádal, že nebyl tolik jako táta doma a má právo na jeho památku a ne ženská, která mu zničila domov a budovala si na tom život!
  • A není to spíš tak, že sis hošku myslel, že se po tátově památce maličko vyšplháš? Pamatuju si, že od tátovy smrti jenom fňukáš, že není po tvým..... Paní Liběna sice byla druhá tátova žena, ale patrně ta lepší.
  • Synku, nějak si nevzpomínám, že jsi něco dokázal. Jsi jako Gusta Fučíková - ta ze smrti svého manžela dokázala vytřískat doživotní terno. Jsi syn slavného otce, no a co ?
  • MIlej zkatej, nediv se o konkubínách se vždycky vědělo víc než o vlastních dětech. A platí to i nadále...i když, Vy se taky o mámě nezmiňujete... jen jááá??? není dobré
  • Pan Hlinka má v místě nehody pomník, na kterém se o víkendu střídali fanoušci, dalo se mu tam několik nových vlajek a spousta svíček.
    Je symbolem vjezdu do KV a vězte, že Varáci se o něj starají a často si vzpomenou ...
    KV
    • Je to smutné ale nic s tím neudelate paní Libena vedela moc dobře co dělat
      • Velice mazaná madam to je,staví svoje štěstí na neštěstí cizích, zničila Hlinkovic rodinu, nejvíc to ublížilo právě tomu synovi Hlinky, Liběna mu vzala rodinu, tátu, mámu a teď i tu památku , nedivím se mu, že mu to je líto.Liběna je vypočítavá ženská a teď po letech pořád buduje svoje jméno a firmu a peníze na tom co dokázala ,první žena Hlinky- ta mu byla oporou když ještě nic neměl a musel všechno budovat.Každý kdo se věnoval sportu nebo firmě a začínal od ničeho ví, že smysl to má když má člověk dobré rodinné zázemí a když byl Hlinka na vrcholu a měl vybudováno, to se to Liběně pak sklízelo po druhých, upřímně je mi toho syna Hlinky líto a i jeho první ženy Květy a nechápu proč Hlinka starší když byl ve všem tak dobrý na toho kluka víc nepamatoval, proč tak zblbnul kvuli tuctovce ze zimáku... Která dneska prodává nějaké , krémy pro ženy a aby šly na odbyt musí je všude cpát s fotografiemi hokej.dresu a se slogany pro hokej.maminky atd, chápu, že do něj byla zblbá a uměla dobře počítat a asi je taky hodně cílevědomá ,ale je to hnusný jakou má náturu.No, ale co naplat v médiích se uměla ohánět a vnutit se, tak hold se pamatuje hlavně na ní s poctami, přitom, ten kousek života co s ním prožila je nic proti tomu kolik let s ním prožil ten kluk a jeho matka!
      • Takový je svět! Kurvičky jsou vytrvalé, jdou za svým!
        • Mr. Šediváku, není co dodat.Díky za výstižný názor!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit