Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • střídavá péče je největší zločin na dětech a Hopner je obyčejný psychopat, který si zničil vlastní dítě kvůli nenávisti k matce svého dítěte.
    • Ženám na střídavé péči vadí zejména to,že nedostanou alimenty.
      Co je na tom proboha špatného,když se dítě i po rozvodu stýká s oběma
      rodiči a ti se oba podílejí na výchově.Zajímavé je,že Ivana Jirešová
      bojuje za rovnoprávnost a pak se rozčiluje,že otec i matka mají stejná práva.
  • Deti se neubrani,tak jsou obeti rozmaru dospelich.Mely by se v prve rade rozhodnout deti,co jim vyhovuje a rodice za detmi dojizdet,deti se rozvadeji,tak nac maji stale balit a menit pobyt nevinne deti ? Melo by se vic prihlizet,co vyhovuje detem.Jeste ze plnoletost deti osvobodi leckdy od sobecke manipulovatelnosti dospelich,co nechapou potreby deti a kolikrat i zatajenemu zneuzivani,apod.,otcem,co se dite stydi prozradit...
  • Jak říká kolega: ženy říkají "Co je moje to je Moje, co je Tvoje, to je Moje" platí to o majetku i o dětech

    MB
  • Jak může reagovat nezralý dětský mozek na dvoji vícekolejnou výchovu?Zmatkem nebo citovou vyprahlostí a vypočítavostí.Nikdy z něj nevyroste solidní člověk, pokud rodiče na jeho výchově nespolupracují.Ostatně zásahy do práv dítěte i rodičů jsou skutečně "velmi demokratické" a rodiny ničí.O vymáhání prostředků na výchovu a potřeby dětí ovšem stát nedohlíží.Asi mu záleží na úplně jiných záležitostech,než jsou prospěch a potřeby dětí.Soudy mají přihlížet i k názorům dětí.
  • Velevážený pane"štoku"
    tady přece vůbec nejde o tu "kravku", kterou jste tak ale drze nazval Vy. Tady přece jde o každé dítě, které lítá jako tenisák po dvorci. Dokážete si představit, že máte ponožky a slipy na dvou místech a máte stále dvě pěny na holení? To má dítě zvládat podobné situace? Já si myslím, že se ne dětech páchá zvěrstvo. Pouze minimum rodičů si vyjde při střídavce navzájem vstříc. Ale maximum dětí to poškodí. Jsem ředitel základní školy a vidím ty negativní dopady. A nikoho laskavě neurážejte, není to slušné. Proč se nepodepíšete? *3*
    • Jenže tady jde právě o tu "kravičku" především. Je to ona, která dítě využívá a zneužívá k výkonu jakési pomsty. Tak jako mnoho jiných. A pokud soud učinil něčemu takovému přítrž, je to v pořádku. A nevěřím, že jste muž, že vaše jméno je pravé, stejně jako mám pochybnosti, zda jste ředitelem školy nebo spíše ředitelkou školy.
      • Předpokládám, že jste otec dítěte o kterém se zde píše jinak by jste se tak nevyjadřoval o paní. Opravdu všechna čest Vám.
  • Lituji malého prcka, který musí kvůli rozhodnutí cizích lidí putovat od jednoho rodiče k druhému. Kde má domov ??
    Paní Jirešovou chápu.
  • Opět jedna z kraviček, která nemůže unést, že nemůže už tak snadno používat dítě k výkonu pomsty na bývalém manželovi. Jak exekuci, tak pokutu si za nerespektování rozhodnutí soudu plně zasloužila.
    • Štoku, neskutečný hňupe! Víme, jak rozhodují naše soudy! Stačí "causa Rath",
      ve prospěch agenta Klause s dlouhými prsty(ale ne s dlouhým životem!).
      A to není dítě, ale Kikina! Dočká se tento bastard Pruzinskij konce procesu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit