Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milá Helčo! podobné články a pseudo příběhy, jsou právě pro Ovce jako jsi ty. Jackie je pokriteckej kokot, jestliže tvrdí že užívání marihuany je hanbou pro něj a jeho syna. Svět ve kterém zatýkají mladíky za užívání marjány, je odsouzen k zániku. Je lhostejné jestli to byl mladej Chan nebo Pepa z Karlína. Ovce spasou uplně všechno!
  • Potom,co jsem si přečetla tento článek mám Jackieho ještě radši! Nejen,že přizná,že se stydí za svého syna,ale také veřejně prohlásil,že udělal ve výchově chybu. Mám ho moc ráda,filmy s ním jsou úžasné a čím dál víc zjišťuju,že jako osobnost je velice chytrý a rozumný. Držím Jackiemu a jeho rodině palce,i když o jeho synovi a moudrosti mám velké pochybnosti. Tomu,kdo má drogy se nedá věřit a už se o jeho synovi nechci nijak vyjadřovat - radši...
    Před Jackiem smekám klobou,protože člověk jen tak vlastní chybu uznat nedokáže. Natož ještě veřejně. Jackie je nejlepší :) .
  • obecna kriminalizace marihuany je prezitkem a naprosto jen marketingovy tah . vladni aparat vetsiny stati zakazem jen podporuje cerny trh . Zatim co alkoholem a cigaretami se nam devastuje znacna cast populace scela legalne. Vladni organy zachazeji daloko do naseho soukromi a chteji nam diktovat nas zivotni styl , nase zvyky atd.Obcanska svoboda je navzdy stracena ve spleti paragrafu, ktere nas maji za ukol kontrolovat a zotrocovat.
    Pro record sam to nehulim dam radeji prednost sklence vina, ale lidi kteri huli me nevadi me vice vadi pivari co po. este z hospody ocuravaj rohy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit