Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Karle,jste jedinecny fajn chlap,s nadhernym hlasem,zpevem,co me provazi od detstvi a vzdy lip naladi,potesi...Jste inteligentni,sikovny,gentelman,skoda ze je Vas takovych minimum a nelze Vas naklonovat.Pri Vas Ivana jen kvete a deti jsou spokojene,maji zazemi,oporu a mohou se tak volne vyvijet.Mate krasnou,skvelou rodinku,rada Vas vidam v televizi,tisku,staci pohled a citim se hned lip,ze jsou jeste i skvely lidi tu...Ja stesti nemam.Zachrarnila jsem rodine domov,bylo to tezke a nevazi si tu toho...Staram se o ne,domacnost,sehnala jsem znac.obleky,nabytek,od hodnych lidi,do zacatku,co pomohlo a kdyz jsem nemocna,stresy,starosti,me tu znicili,vsichni me chteji opustit a nechat napospas,i s domem,nevim co budu delat,kc neni moc...Nejsem jedina s problemy,chlapy zenu,deti opusti a zena pak opotrebovana,je na tom zivotne zle,vse odnese.Chlap zodpovednost nema,zije si vesele jinde s mladsi laskou,vyuzitou zenu odkopl a na minulou rodinu ani nevzpomene...Pane Karle,preji Vam same uspechy,hl.i zdravi a at se Vam v zivote vse jen dari...,vypadate moc skvele,mam Vas rada...
    • Kdyby tak vyměnil tu zlatokopku vedle sebe. U mne je to typický podpantoflak!!! Ona už ho odstrihla i od starých a dobrých kamarádů!!! Jde ji akorát o jeho peníze!!! Kam chodí Krasomila z Bertramky do práce? Nikam,protože umí tak 2x nic!!! Proč nedělá zdraví.sestru? To by musela pracovat jako ostatní mámy a manželky,což ní nevoní!!!
      • Paní Mono,opravdu nevím,jestli se mám smát nebo brečet.
        Pomalu se mi dere na rty otázka,kam chodíte do práce vy!?
        Nevím,proč by měla paní Ivana chodit do práce,když jí manžel plně zabezpečí-jak to by lo od pradávna.
        Také nevím,jak jste přišla na to,že nic neumí.Asi jí velmi dobře osobně znáte.
        Myslím,že váš jedovatý jazyk a ruka ,jsou vedeny závistí.
        • Vážená paní dřív jste taky nemohla být doma bez práce víc jak 3dny,už jste byla prizivnice a šla jste sedět. Nejsem dnešní generace a bohužel paměť mám dobrou. Asi jste už zapomněla jaké to bylo že???
        • Tak zkuste obojí!!!! Pravda občas bolí že??? Závist není moje parketa,protože peněz mám dost a nepotřebují od nikoho dovolovat jak mám o někom psát A HLAVNĚ PRAVDU!!!! Vlezdoprd. nemám ráda!!!! Každý tu ochraňuje zlatokopku,která si myslí : já jsem někdo a kdo je ví? Madam pohybují se ve vyšších kruzích než Vy a bohužel pro Vás mám oči i dobré uši. Kde se madam objeví,hned je po náladě. Gott může mluvit jen to,co ona mu dovolí nebo tam strčí tu darmoslapku která si říká tisková mluvčí!!!
      • Ivana prezentuje sveho muze,pecuje o svou rodinu,i kdyz ma pomocnice.Nema potrebu delat,je zajistena a rodinu ma spokojenu,vic nepotrebuje...Horsi je,kdyz je zena vyuzivana rodinou,ze se nedostane ani ven,zaridit si sve veci,nema na sebe cas.Ma mrzutosti diky sobcum v rodine a starosti,co musi nejak vyresit,aby se trochu od nich uchranila a nemela problemy...Dela jen sluzku a doma ji vyuzivaji...Je nemocna a nema penize,tak ji i vydiraji,vyuzivaji jeji nemoci,stara se o vsechny a vi,ze ji pak vyuzitou nechaji napospas samotnou,co ji dokola rikaji a ona nema jak se branit...Lide ji videji pak jinak,nez jaka je,rodina ji odstrihla od bezneho zivota a znemoznuje ji...Ivana mastesti,ze ma fajn muze,ktery se stara o bezpeci rodiny,to mnohe zeny takove stesti nemaji a starosti,vse je jen na nich...
        Ivanka je sikovna,vzdelana,krasna zena,je to klenot vedle sveho muze....
        • Vážená tady neřeší nikdo Vaše problémy,jak jste si vychovala svoje děti je to jen a jen Vaše věc. Tady lidé píšou názory úplně na jiný článek, který se týká Karla Gotta!!!
        • Ale vypatlana jako Ty. Klapky na očích a jinak nic. Jak říkala moje babička:navrch fuj ve spod fuj!!!! Byla to moudrá žena!!!!
        • Který vydělává hodně pro její rodinu. Ona o něho nestojí,akorát o jeho majetek a prachy. Starší dcery k němu nesmí,ani vnoučata,protože Ivanusa neměla co dát mamince!!!! Je to pí s velkým P!!!!
          • Je to nehoráznost a drzost nejhoršího kalibru.Jak si dovolujete takto někoho posuzovat aniž ho znáte!
            Kolikrát jste se setkal s paní Gottovou?
            Karel vydělává i pro rodinu.Co by jiné ženy daly za takového manžela a nemusel by to být někdo známý.Je snad normální,že se muž stará o rodinu.Kde jste vyrostl?Raději ani nedomýšlým.
            • Představte si,že párkrát ano!!! Arogance z ní přímo čiší!!!! No zaplať Bůh,že s vaší osobou nemám nic společného. Moje manželka by si mohla válet doma,může si to dovolit,ale raději jde do práce,protože by se nudila,zvládá domácnost,nemá paní k ruce!!!! Výplatu posílá na nemocné!!!! Pokud tak přemýšlím tak Vás asi znám jako starou zavistivou,zapsklou nedocenenou,která každému jen závidí!!!!
            • Stačí se na její manýry vzpomenout vážená!!! Nevydržela v televizi,z divadla ji bylo decentně naznačeno,že je přebytečna tak jaký důkaz ještě chcete??? Karel ty penize vydělával před ní a ona najala darmozrouty,kteří to odčerpávají. Hlavně myslí na sebe a na nikom ji nezáleží!!! Proč tak rychle se přepisovací Bertramka na ní???? Kladte ty správné otázky sama sobě a uvidíte k jakým závěrům dojdete.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit