Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Suchý,nedejte se otrávit!!!!Děkuji Vám za krásné písničky které doprovázely mé dětství,miloval jsem ty melodie,texty jsem pochopil až později,dodnes si broukám hodně z nich a to mě je 62 let,jako kluk jsem byl platonicky zamilován do Magdy Hrnčířové.Moje tetička při písničce o Obnošené vestě,říkala,pan Suchý se rouhá,když chce skočit pod vlak!Byla ještě ovlivněná Rakousko-Uherskem.Líbil jste se všem generacím,komu se to povede????Nejedná se jen o planý sentiment,šedesátá léta byla opravdu "zlatá",samozřejmě,ne pro všechny,ale hudba,film a knihy,byly na velmi vysoké úrovni,myslím,že nejvíc v dějinách lidstva,vše dorazila sedmdesátá a osmdesátá léta,ale i to je vývoj.Jste jeden ze symbolů krásna,jako básník,pochopíte.Zbyněk. *5*
  • Ať neskuhra. Byl jsem na jednom predstaveni a lituju zbytečně vyhozených peněz. Na staré strhane ksichty Suchého a Molavcove děs a bes. Hra neměla ani hlavu ani patu.
  • Vážený pan Suchý dnes už klidně můžete klidně skončit. Pamatujete na povodně a když jste vyhodil pana Šimka? Všechno zlé se jednou vrátí. Upřímnou soustrast.
  • ""Na dobrou polovinu si vyděláme sami. Na tu druhou nám rok co rok pomáhá svým příspěvkem Hlavní město Praha. Žel, příspěvek se během let nepřestával zmenšovat, až dospěl k částce o polovinu nižší, než byla ta, která nám byla garantována tehdy, když nám bylo doporučeno se osamostatnit, a my jsme to poslušně provedli"
    .
    A představte si pane Suchý, že jsou lidé (a není jich málo), kteří nedostávají žádné příspěvky a na provoz své firmy si musejí vydělat sami.A nejen že vydělají, ale mnohdy i odvádějí daně do státního. Neskutečné, že?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit