Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kiss_miss
    Nic proti tobě ale nemlela bych totální deb..iny když o tom nic nevíš.Kdybys Miley sledovala a torchu ji znala věděla bys proč to dělá!!

    Mimochodem důvod proč se v klipu Wrecking Ball svlékla nebylo nic jiného než že chtěla ukázat jak obnaženě a zranitelně cítíme emoce.Možná líbí kladivo aby ukázala že každý z nás svým způsobem miluje bolest.A dost možná se pomocí písně a klipu vyjádřila k situaci kterou s Liamem prochází ale to by primitiv jako ty musel umět číst mezi řádky ;)
    • kiss.miss
      Bohá...A jak vysvětlíš to, že olizuje všechno možné(nejen kladivo), fotí se nahá pro každou blbost(Zdravím Terry) a to její promiskuitní chování? Jinak je pěkná kravina napsat "Nic proti tobě" a pak "Primitiv jako ty"...což dle mě i na někoho jako ty dost vymaštěné.
      Tvůj způsob objasnění toho klipu(o kterém jsem mimochodem nenapsala ani řádku) je dost chabé a přitažené za vlasy...dle mě to umíš i líp. Tak se měj zlato, sranda s tebou pokecat.:D
  • Až na to že Liam jí podváděl...Tak si ty vaše posrané kecy jak je Miley ta špatná strčte do p****e a nebo jestli o tom nic nevíte tak sem nepište! *16* *12*
  • kiss.miss
    No tak to je mi novina...to se dalo čekat. Now? Otázka času, kdy se jí zřekne otec, i když taky nebyl za mlada svatý.
    • A ještě mimochodem proč by se jí měl zříkat její táta?! Některé lidi vážně nechápu! *10* *12*
      • kiss.miss
        Nápodobně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit