Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Námět byl dobrej. Tuhle knížku jsem dlouho vyhledávala. Po pár stránkách jsem dostala dojem, že knížku splácal tým puberťaček. On byl moc dokonalej ona moc "cudná". Klasická harleqinka. Stylistika písma - příšerná. A navíc mi ani nepřišlo, že se jedna o sado maso. Filmu věřím víc. Snad mě nezklame.
    • Pardon cudná ne. To není to pravé slovo. Ctnostná. Strašně mě nudila. A on taky. Samá dokonalost. A to, ze to je bestseller ještě nevypovídá nic o kvalitě knížky.
      Čitatelka
  • 1. díl drsný, 2. díl naprosto dokonalý, třetí červená knihovna. 2. díl neměl chybu " pod pokličkou psychologů", rozuzlení proč takové chování... nemůžu říct, že by to byl brak. Vybrala jsem si z toho to psychologické "drama". Každopádně by mě zajímalo, co autorku k napsání tohoto tématu vedlo...
    • Vedlo ji k tomu Stmívání *3* Chtěla napsat pravý opak.
  • Kniha 50 odstínů šedi je jedna velká kravina, která může zaujmout jen puberťáky a úchyly. Také hlavní hrdina je úchyl, kterého asi v budoucnosti vyléčí láska. A to je asi ta hlavní myšlenka knihy a snad i filmu. *14*
    • Aha, takze kravina ktera se stala naprosto svetove uspesnym bestsellerem? Kravina kterou si precetlo miliony lidi a a ted dokonce prijde do kin ve filmove tvorbe? Prosimte ty mi neco vypravej o kravinach, ani si to ocividne necetla, max tak 30 prvnich stran ne? Ja tuto trilogii naprosto miluju.
      • Justina Biebera také milují milióny fanynek ale o jeho kvalitách to nevypovídá naprosto nic. Ty patříš mezi milióny kteří to milují a nnn mezi milióny kteří to považují za kravinu.
        Uvidíme zda se Dakotě podařilo trumfnout výkon Sharon Stone v Základním Instinktu, to je jediné co mě taky na tom filmu zajímá. Krabice popcornu a Blu-ray to jistí.*6*
        • Samozrejme kazdy ma svuj nazor, ale ted nemluvim o filmu, protoze ho ani zatim komentovat nemuzu, ale o knize. Kniha je velmi kvalitne zpracovana, obsahla a plna deje a vseho mozneho. Proto se to stalo takovym fenomenem. Stejne ale nepochopim, jakto ze o tom nekdo muze rict ze je to kravina. Kdyz uz tak ze se mu to nelibi, ale ne ze je to kravina.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit