Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já je mám rád taky ale všimne si pozorný čtenář toho že jsou všechny natočeny v době kdy jsme podle dnešních honorace žili na stromech jsou to tzv. komunistické (totalitní) pohádky. Je ostuda této doby že ani jedna není v této desítce. Oni totiž ty inteligenti (herci) kteří nás neustále poučují koho máme volit totiž nic jiného neumějí a to co se dnes natočí stačí vidět pouze jednou a to bohatě stačí.
    • Máte naprostou pravdu. Dřív ty dnešní herecky agitatoři aspoň mohli zahrát v krásných pohádkách. Na ty v dnešní době natočené stačí se podívat prvních 10.minut a děti okamžitě posíláte spát,aby neměli noční můry. Je to děs a běs!!!! Anděl Páně začíná a končí pohádkou Slíbená princezna. Vulgarita to je hnus velebnosti!!!!
  • je potřeba rozlišovat filmové a studiové pohádky, z těch filmových je moje nej "s čerty nejsou žerty" ze studiovek mám nejradši 1."strach má velké oči"
    2."Jak se ševcem šili čerti" 3."Nezbedná pohádka" 4."taneček přes dvě pekla" 5."Jak se peče štěstí" 6."Doktorská pohádka" 7."Zlatý náhrdelník" 8.poštovní pohádka" 9."o nosaté čarodějnici" 10."Princové jsou na draka"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit