Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LuckaBendyska
    klus je šašek co patří do citkusu. *1* *1* *1* *1* *1*
    • sama patříš do cirkusu
  • Tomáš hnus flus a smrtelná ybička mobyho dick. no potěš koště, máme ještě něco odpornějšího? Rádoby slaďounkýho trapáka a jednoho kočkotahance *13*
  • Nechápu, kdo se rozhodl, že by měli tihle "herci"-neherci "potěšit ženské diváky"... :( Ne jenom že to zní fakt odporně, ale ještě to ani není pravda - alespoň u mě ne!! Tomáš Klus je podle mě fakt špatnej herec i zpěvák, vykrádá Kryla, a ještě je pěkně ošklivej!!! Vojtu Dyka jsem měla ráda naposledy tak v roce 2007, s NightWorkama, to byl ještě docela roztomilej. Ale teď už taky nestojí za nic, a jenom žije z jeho předešlý "slávy"... :(
    Celý se mi to nějak nelíbí!!
    • Tak Kryla dnes, bohužel, vykrádá kdekdo. Bude skvělý, až Krylovy písničky zahraje někdo dobře.
      Co se týče obratu, že "má potěšit ženské diváky", tak na tu, no snad průměrnou, mírně podprůměrnou věc, je třeba lidi nalákat a holt novináři už neví co by. Navíc feminismus je strašně v módě.
      • Tak tenhle komentář mě velice potěšil/pobavil! :-)
        Feminismus je strašně v módě... :-D :-D Jo, to je fakt!! :-D

        A to že Kryla vykrádá kde kdo je skutečně pravda - je to až smutný. Byl to vždycky můj velký oblíbenec, :-), a Tomáš Klus (zvláště) mě tím opravdu velice rozčiluje...
        Ani nepotřebuju slyšet nikoho hrát Krylovi písničky (stejně by je už nikdo nikdy nezahrál tak dobře jako on) - a natož pak poslouchat někoho kdo píše rádoby podobné texty, a ještě je tím navíc často označován za jeho "následníka", z čehož je mi skutečně špatně!!
        Mě by spíš docela potěšilo, kdyby někdo konečně dokázal hrát dobře nějaké svoje písničky. Ale obávám se, že v dnešní době už se takových moc nenajde!
        • Tak pokud vím, tak Klus je označován za "následníka" Kryla kvůli jeho písničce "Za co pane bože za co", což je v Krylově stylu se zavřením obou očí. Zbytek písniček, co jsem slyšel od Kluse má charakter jiného zpěváka, shodou okolností taky Karla, nebo taky Valdemara.
          Máte pravdu, že nikdo nebude hrát Krylovy písničky tak jako sám pan Karel Kryl, nicméně myslím, že jsou takoví, co by se tomu dokázali hodně přiblížit.
          Tohle mne na Vašem příspěvku zaujalo:
          "Mě by spíš docela potěšilo, kdyby někdo konečně dokázal hrát dobře nějaké svoje písničky. Ale obávám se, že v dnešní době už se takových moc nenajde!"
          Co Vám brání začít? Jestli rozumíte Krylovým písničkám, pak jistě taky dokážete vytvořit svoje vlastní dílo(i když nemusí teda jít přímo o písničky), které může být podobně hodnotné.
          • Já se přiznám, že Kluse až tak moc naposlouchaného nemám - stačilo mi jen pár písniček, a už jsem věděla, že tohle pro mě opravdu není. Měl jste na mysli Waldemara Matušku? (Asi ano - koho jiného :-)), ale právě jsem se vůbec nemohla zbavit toho "vykradeného" dojmu, spíš než že by mi připadal jako následník. Určitě je hodně lidí, co by se tomu dokázalo přiblížit, nebo je podat v úplně jiném, ale svém stylu - nicméně já jsem tím chtěla říct, ne spíš že by to nikdo nedokázal, ale že by mi to připadalo zbytečné, aby je někdo znovu zpíval, protože když má člověk chuť si poslechnout jeho písničky, tak není nad to pustit si originál :-). Nebo alespoň já to tak mám - nemusela bych je slyšet od nikoho jiného.
            A k Vaší otázce, co mi brání začít... kromě nedostatku sebedůvěry asi nic (smích)... :-D Já jsem se vždycky považovala spíš za obdivovatele umění, než za někoho, kdo by ho uměl vytvářet. Ale každopádně jste mi udělal velkou radost! :-)
            • Tak detailně Kluse taky nemám naposlouchaného, proč taky. Nicméně krom té proslulé písničky, která není ani vykrádáním Kryla, pouze se tak snaží vypadat, jsou ty písničky spíš jako dělané pro Gotta, nebo Matušku.
              Ono slyšet Krylovy písničky naživo, pokud je někdo opravdu dokáže zahrát dobře, je přece jen něco jiného, než slyšet staré nahrávky. Paradoxní je, že kdo by měl na to, zahrát písničky Kryla zhruba tak, jak by je zahrál pan Kryl, je nehraje, zatímco ti, kteří to nedovedou, tak činí.
              "A k Vaší otázce, co mi brání začít... kromě nedostatku sebedůvěry asi nic (smích)... :-D Já jsem se vždycky považovala spíš za obdivovatele umění, než za někoho, kdo by ho uměl vytvářet."
              Ono je jednodušší koukat už na něco hotového, než sám něco vytvořit. Ale pokud sám něco vytvoří a je se svým výtvorem spokojen, tak ten pocit opravdu stojí za to.
  • Ó hrůzo, hrůzo sivá... ještě vousatou zpěvačku a bude to dokonalé trio.
  • To bude žumpa.
    Postavit "úspěch" filmového díla na profláknutých jménech pseudo hvězd obecního formátu!!!
    Na jedné straně páni Svěráci házejí klacky panu Troškovi pod nohy za to co dělá a jak to dělá a pak se sami zhodí z takovou příšerností!
    • Zřejmě si myslí, že mají recept na úspěch, když už získali Oskara, tak to ale není a za to co dělají v současné době z Českou kinematografií a jak z dálky popotahují za nitky by se měli stydět a zalézt někam pod zem, je to hanba!
  • LuckaBendyska
    klus neumi zpívat
  • ostapkotab
    myslel jsem si,ze klus uz je ctyri roky v prd€li *12* *16*
    • Tomáš Skluz... *1*
  • LuckaBendyska
    nemám ráda Kluse. Klus hnus neumí zpívat a neumí být herec!
    • A co? Nemám rád špenát. Špenát mi nechutná a je zelenej.
    • Tak problém Kluse, i dalších, je ten, že pro něj jsou důležité peníze. Na zpívání Klus opravdu hlas má, ale neví, co zpívá.
      V upoutávce je vtipné, jak Svěrák říká, že se někdo, když vyroste, postaví na stranu zla. Docela trefné, člověku se hned vybaví, jak se postavil mezi skalní voliče Schwarzenberga, který byl tehdy ve vládě, která pro ČR snad neudělala nic dobrého, spíš naopak.
  • ježiši,to zas bude pohádka *11* *12*
  • a můžou se i píchat,buzoly. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit