Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Musíte se všichno do ní s*át ? Je to její život ne váš.Všichni na ní nadávate ... podívejte se třeba na Lady Gagu to je taky případ sám o sobě !
  • Ano je to pravda ja si myslela taky ze to je zpevacka a ne prostitutka...Pochopila bych kdyby byla pornoherecka ze se tak foti..Jinak to absolutne nechapu..At si rozmysli konecne jestli chce byt zpevacka nebo slapka..Pisnicky spatny nejsou ale kdyz to slysim v radiu vzpomenu si na Miley litajici nahou na demolicni kouli a hned me prejde ze bych si stahla nakou jeji pisnicku.Jen muj nazor.Myslim si ze jinak ma docela dobry album ale propagace stoji na bode byt videna naha vsude za kazdou cenu...Ale videla sem jak se snazi rihanna predehnat v novym klipu taky polonaha a novy fotky keshy..Opravdu zboznuju zpevacku Loreen jeji pisne jsou aspon o necem a videoklipy moc hezky....
  • Tady jde hlavně o to, že když vystupovala jako ta nevinná holka alá Hannah Montana, tak její cílová skupina byly holčičky tak od 6 let do 13 a až by ty vyrostly, jednoduše by neměla fanoušky, na Hannu si nemohla hrát věčně. Prostě změnila image a začala dělat tyhlety pózy, aby světu ukázala, že není nevinná holka, jednoduše sex a vše s ním spojené se líp prodává- nepřečtete si o tom, že ji v New Yorku někdo fotil, ale když ji fotil polonahou, to už je jiná. Musela změnit své vystupování, aby na sebe upoutala pozornost a myslím, že to se jí povedlo.
    Taky se mi to nelíbí, ale je to prostě tak, i negativní reklama je reklama a když jí to zajistí, že si každý den o ní miliony lidí něco přečte, tak jí to za ty prachy asi stojí.
  • Miley Cyrus jsem měla ráda. Krásná, cílevědomá a pohodová holka. Vůbec jsem nepochopila, proč se tak radikálně změnila. Její krásné vlasy jsem jí dokonce i záviděla. Teď ? Teď se z ní stala obyčejná kráva, která se jenom předvádí. Svojí novou tvář předtavila světu naráz a rychle, a jestli se takhle chtěla jenom víc identifikovat a zapůsobit, tak se jí to moc nepovedlo. Ani to neměla zapotřebí. Národ jí miloval jako tzv. Hannah Montanu a takhle své fanoušky akorát zklamala. Nechápu, jak se tetnto styl může někomu líbit. Neříkám, její písničky jsou hezký, ale reprezentace, jak v těch videoklipech, tak v réalu je, k smíchu.
    Měla by se trošku zklidnit. Její ohlasy k videoklipům na Youtube, myslím, hovoří za vše. Na její videa se vždy koukám, protože mě pokaždé zajímá, jak se předvedla tentokrát. Olizovat kladivo a houpat se nahá na demoliční kouli, to už je trochu moc. Měla by si to v hlavě srovnat, nebo si může jít rovnou stoupnout na chodník a šlapat.

    Nechci tím nějak vyvolat hádku jejich fanoušků, říkám čistě svůj názor, který na Miley mám a myslím si, že nejsem jediná.. ;))
  • Je to její věc jak se obléká nebo jak se chová. Myslím si že sou i mnohem horší uťáplice než Miley....
    *3*
  • Její písničky jsou supr, ale její chování to je hrůza. A ještě se ji její fanoušci snaží zastat!? To je hrůza! Jako by jí ty vlasy totálně od základu změnil. A s tou zpěvačkou souhlasil, ať se stane prostitutkou?
  • stormgirl
    Mě nevadí její účes - to je opravdu to poslední, co bych na ní řešila! Ale to, že se snaží šokovat, a to tím způsobem, kterým se snažila šokovat už Madonna před dvaceti lety a i dříve, a dneska už to nikoho nešokuje!! Dneska už se takhle chová každá druhá "hvězda". Ale prostě mi vadí, jak se chová, že je arogantní, že se věčně musí někde ukazovat (polo)nahá, že je trapná, že jí pomalu nemá nikdo rád, že někdo kdo si jí chtěl vzít jí musel opustit, protože se začala chovat jako ku*va. Prostě si nemyslím, že by byla "svá", jen má asi nějaký komplexy, a tak se musí světu předvádět takhle. Aby jí nááááhodou někdo nespojoval s Montanou. Normálně jí ani tak moc neřeším, jak by si asi slečna Cyrus představovala, protože mě prostě nešokuje, a na její videa se nekoukám, a už vůbec jí nesleduju, nebo něco, a to jenom tak, abych o ní pak mohla psát něco nenávistnýho, ale prostě jsem jen chtěla napsat to, jak jí vidím a vnímám, a opravdu mě ta holka ničím nešokuje, jen mi je jí líto, protože se o něco snaží, ale akorát tím ztrácí fanoušky, rodinu, snoubence, všechno! Snad se z toho jednou probere, a dojde jí, že tudy cesta nevede.
  • Tenhle komentář je nejen mířený pro slečnu Míšu
  • Přestań už konečně kecat něco o tom, že jí někdo něco závidí. A nemyslím to nejen na tebe a nejen na Miley. Ale i u ostatních - když se někdo sere do bulváru, před reflektory a stává se tak slavným, už prostě přijímá to, že se o něm bude psát, že ho půlka lidstva bude milovat, půlka nesnášet. Ať už to je třeba jen sympatií. Miley má krásný hlas a pořád krásné písničky, to jí zůstává a to bychom jí závidět mohli, teda alespoň ti lidi, kteří se pořád nesmířili asi s tím, že nemůžou mít talent či štěstí na všechno a věčně vzdychají "Já chci taky umět takhle zpívat, já chci taky takhle malovat, já chci mít taky takový krásný obličej..".
    Ale jestli sis všimla, tak se tu řeší vlastně to, co ona chtěla. Sama vyvolává poprask a je jasný, že úmyslně a ne omylem. Když to tak vezmeš, tak je vlastně jejím účelem, aby celý svět viděl tu novou Miley, aby se na ni konečně podívali a neviděli v ní nějakého andílka, ale aby si uvědomili, že každý člověk má v sobě taky nějakou divokou stránku a je jen na něm, jestli ji dá přednost. Miley to udělala. Takže co jí vlastně teď tak závidíme? Tu její změnu? Njdřív si udělej v hlavě pořádek a pak se zastávej takovým to způsobem. Ciao!
  • ať si dělá co chce, dnes provokuje kdekdo a už nic nezabírá *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit