Diskuse pro
Osobnost
Daniela Kolářová
Přední česká herečka Daniela Kolářová se narodila 21. září 1946 v Chebu, ve znamení panny. Když jí byl rok, její rodiče se rozvedli a krátce na to se s matkou přestěhovaly do Karlových Varů, která zde získává místo mzdové účetní. Svého otce vidí Daniela znovu až ve svých pěti letech, kdy se také poprvé setkává se svojí mladší nevlastní sestrou Věrou, která emigrovala v roce 1968 do Nizozemska.
Před kamerou debutovala ve dvaceti letech televizním snímkem KONEC VELKÉ EPOCHY (1967) a před ...
Paní Kolářová,děkuji za film Vratné lahve to je náš případ s manželem prostě jsme se tam viděli.Jsme spolu 40 let a balon jsme dostali jako dárek od dětí.Díky byla jste fantastická.Eva
21.11.2011
21.11.2011
(nové)
Sadílková Dana (anonym)
Daniela Kolářová
Milá Danielo
Blahopřeji Vám k dněšním narozeninám
Přeji Vám hodně štěstí,zdraví,úspěchů
jak životní,tak i profesionální. *4*
21.9.2009
super
Paní Kolářovou jsem měla vždycky ráda, její role v létu s kovbojem nebo Na samotě u lesa jsou bezvadné. V poslední době se mi strašně líbila ve vratných lahvích- To máte z toho pana doktora Uzla, jak vám pořád radí - zatloukat, zatloukat, zatloukat- Debil!!!
26.5.2009
KRÁVY
Paní Kolářovou jsem měla velmi ráda, ale jen do té doby co se velmi nelichotivě vyjádřila o divácích na počátku 90. let.
Nazvala diváky s vesnice burany, kteří se chodí na ně do divadla dívat jako na krávy. Od té doby si dávám pozor, abych se náhodou na ni nešla podívat.
16.12.2008
Re: KRÁVY
Tak přesně to samé a dokonce v osmdesátých letech jsem slyšela o Yvettě Simonové.Co to znamená? Že by si lidé vymýšleli? *13*
27.9.2009
Tento formular nevyplnujte!!!