Diskuse pro
Osobnost
David Duchovny
Je druhým ze tří dětí skotské učitelky a newyorského (židovského) publicisty a spisovatele Amrama Docovného. Když mu bylo jedenáct, rodiče se rozvedli. Dva roky poté vyhrál jako vynikající sportovec stipendium na elitní newyorsaké střední škole Collegiate School. Pak studoval anglickou literaturu na Princeton University i na prestižní Yale University.
Zároveň s tím ovšem začal navštěvovat i herecké kurzy a hrát v řadě mimobroadwayských inscenací. Po napsání doktorské práce s názvem Magie a ...
Marně se snažím najít seriál,ve kterém hrál vypravěče,měl i malého pejska.Jednalo se o mírně erotický seriál.Jmenovalo se to snad deníky červených střevíčků.Ale pod tímto názvem nemůžu nic najít.i když je to dávno,přeci všichni nezapomněli?Poraďte prosím
17.5. (6 dnů)
Akta X . Je to boží seriál a nejlepší na tom všem je, že si nemůžete být vůbec jistí, že to není pravda. *1* Navíc, David má opravdu silný charisma a je to nádhernej, opravdu krásnej herec. Ten nejlepší. *3*
12.1.2012
...
Souhlasím, že David je úžasnej herec, a jako agent Fox Mulder byl ještě úžasnější. Stejně tak se mi líbil ve filmu Nevěřte mužům. Chtěla jsem se ale podívat na seriál Californication, a nedodívala jsem ani 5 minut. Není to tím seriálem, ani Davidem. Jde o dabéra- po tom, co jsem si zvykla na hlas, co dabuje v Aktex x a v Nevěřte mužům, mi tohle k němu prostě vůbec nesedělo. Nechápu, že nedali stejného dabéra, jako předtím...:-(
5.8.2011
(nové)
devilishsmile (anonym)
-1
chybí film..:D
chybí vám znovuzrozená..:p *1*
3.10.2010
Birthday
Happy Birthday Dyvid. I love you. You are very very good. *14*
7.8.2010
(nové)
Petr Kocfelda (anonym)
-2
Nevěřte mužům
Mám doma tento film na DVD.Je to celkem sranda.David Duchovny tam hraje Toma.David Duchovny ani tentokrát nezklamal.Je fajn.
13.4.2010
(nové)
Láájskulička x) (anonym)
+3
NEJLEPČÍ
Mám jeho fotky ůplně všude,Akta x znám všechny nazpamět,a nejvíc zbožňuju tohohle herce ! Je to můj maximální vzor,je nádhernej a role vždy tak prožívá..Uááá .. Vidět ho osobně,tak se skymácím xD x) *14*
31.12.2009
Proberte se konečně.
Ovládají vás z Temných světů, a to díky vašich voleb, které jste učinili v minulosti a které činíte neustále i dnes. Přijímáte ten ovládací program. V něm je i tohle všechno, co tady máte - pseudo prožitky, pseudo názory, pseudo snahy - to je jen program, ve kterém jste uvízli. Tak se konečně proberte, zakletí z vlastní viny. Změňte se, a pochopíte víc. Pak se vysvobodíte. Teprve vás poznání svobody čeká. jas-nebe.cz
11.8.2009
Chybí ...
Ve filmografii chybí třeba film s Bradem Pittem "California" nebo seriál Californication(ten je mimochodem skvělej)... A holky,v Californii je skvělá scéna,kde bere svou wife v dobrý poloze a je mu při tom krásně vidět prdelka,takže směle doporučuji.Jen se na to nedívejte nikdo,kdo máte rád Pitta..Má tam hnusnou roli a ani tam vůbec nevypadá dobře... *9*
11.2.2009
David = Gillian
*14* *14* je to jeden z nejkrásnějších chlapů na světě!!! jejda Mulder už to jméno a su na měkko :-D být Gillian neppustila bych ho!!! všichni víme, že se milujou!!! *15*
19.12.2008
Tento formular nevyplnujte!!!