testovaci text

Diskuse pro Osobnost David Škach

David Škach se narodil 28. července 1976 v Mostě. S jeho otcem se maminka rozvedla když byl malý. Se svým nevlastním otcem vycházel velice dobře. Vyučil se zámečníkem a pár let tuto profesi vykonával. Maminka se jmenuje Dana, bratr Ladislav. Při práci také tancoval a potom se přidal ke třem klukům a založili populární skupinu Lunetic. V Luneticu psal všechny texty a zpíval vokály. Po rozpadu Luneticu si zářídil čajovnu v Teplicích, když se mu ale nevedlo, tak odjel pracovat do Anglie. Vypomáhal na ...
« Novější 1 2 3 Starší »
(nové) ppp (anonym)
oficiální stránky : www.lunetic.net
21.10.2011
(nové) legoplast☺osobnosti.cz
-2

narozeninky

čauky Davčo, wše nej k ktvým 33. narozeninkám *14*
28.7.2009
(nové) ffffffff (anonym)
+3

aaahojjj

Ahoj Davide jsi hezky a na první pohled i slušný moc si chválím vaše písničky hlavně písen Máma a příběh malého chlapce tyhle píásničky jsou opravdu moc hezké.Si fakt prýma a společně s martinem alešem i Vašíkem zpíváte moc hezky pa
9.3.2009
(nové) lusi1988☺osobnosti.cz

?

Ahoj Davco!Nevim jestli si jeste vzpomenes na tu slecnu z Olmika z Arxu,ktera si u Tebe byla pro podpis.Mela jsem bile tricko za krk a copky.Chtela jsem se jen zeptat proc ses potom jeste neukazal,pac jsem s Tebou chtela pokecat.Hodne ses zmenil,tak jsem se chtela zeptat,co Te k tomu vedlo a tak.Nevadi,tak snad se jeste nekdy nekde potkame *3* Tak cau Sympataku *3*
22.2.2009
(nové) Ja (anonym)

Re: ?

Proc mu radsi nenapises na ofiko stranky? Tam si te spis vsimne. *3*
2.3.2009
-6

Re: Re: ?

Ja nevim,treba proto,ze jsem je nenasla. *9*
2.3.2009
(nové) : ) (anonym)
+2

Re: Re: Re: ?

www.lunetic.eu
3.3.2009
-3

Re: Re: Re: Re: ?

tak diky *1*
8.3.2009
(nové) Kačas (anonym)
Ty stránky bohužel nejedou!!!!
10.8.2011
(nové) mirussska☺osobnosti.cz
-2

RE

ahoj lidi..schánim na Davida nějakej kontakt a bohužel neuspěšně, tak to zkouším i tady...kdyby náhodou byl někdo tak ochotný tak mi ten kontakt prosím pošlete na e-mail: mirussska@seznam.cz dekuju vsem ochotným lidem *3*
17.2.2009
(nové) Majkaaa (anonym)

Svátek

Vše nejlepší k svátku. Ať lunetic pokračuje. *14*
30.12.2008
(nové) lukas (anonym)

vase budoucnost

Mili Davida jak to bude s vasimi deskami *5*
16.12.2008
(nové) Ivana (anonym)
-3

co lzete

ale ji ji me se jednou david podepsal a i vyfotit se nechal hec *1*
11.12.2008
(nové) Majkla (anonym)
+71

Ach jo

Teda já se ani nedivím že Vám neodepisuje , i kdyby David o téhle stránce veděl. Přiživovat se na cizí slávě s zvedat si sebevědomí a pocit méně cennosti tím, že se dožadujete pozornosti někoho kdo býval( možná ještě je, to nevím a nechci urazit)slavný je minimálně hloupé. V dnešní době má každý i obyčejný člověk dost starostí a odepisovat každému kdo si tady houkne je v realitě nemožné. Navíc urážet někoho jen proto, že o Vás neprojevuje dostatek zájmu je znakem nejspíše zastydlé puberty. Ps: Abych nevypadala jako zahořklá důchodkyně tak je mi 19. Takže zkuste trochu zapřemýšlet a jestli po té pozornosti tak toužíte zvedněte zadky a udělejte pro to něco samo od sebe to totiž nejspíš nepůjde... Cogito, ergo sum.
8.11.2008
(nové) pajky☺osobnosti.cz
+1

David kontakt

ahojky všichni!!!prosíím vás kdo máte na Davida kontakt prosím vás moc napište mi to na moje icq:480-673-182 je to důležité a potřebuji se jich zeptat na něco skrz ten COMEBACK!!!vím že mi to stejně nikdo nepošle ten kontakt ale kdyby tu byl nějaký good človíček tak prosííííííííím moc!!!Klidně můžeme i my spolu pokecat ale hlavně ten kontakt.Děkuji moc a doufám že se zde někdo najde.Ahojky
6.11.2008
« Novější 1 2 3 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se

Profesionální monitoring
serverů
zajišťuje SiUX
Monitoring serverů
Copyright © 2002-2012 OSOBNOSTI.cz, ISSN 1801-5131, Reklama - Kontakt - RSS (2.0)
Publikování nebo šíření jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu je zakázáno.
REKLAMA