Diskuse pro
Osobnost
Denzel Washington
Původně studoval na Fordham University v newyorském Bronxu medicínu, ale svůj zájem brzy soustředil na divadlo a nakonec tuto univerzitu absolvoval jako novinář. Dva roky pak navštěvoval herecké kurzy v sanfranciském American Conservatory Theatre a po návratu do New Yorku hrál v shakespearovském repertoáru na New York Shakespeare Festivalu Josepha Pappa.
Od poč. 80. let působil na divadle v Los Angeles a New Yorku. Jako člen souboru Negro Ensemble Company na sebe upozornil úlohou vojenského dobrovolníka Melvina ...
Denzel je vážně skvělý herec.... patří k mým nejoblíbenějším hercům *3*
20.2.2012
*11* denzel je poklad
*14* *4*
7.1.2012
Vše nejlepší přeju k narozkám
28.12.2011
chyba
chybi tam Anděl Smrti (Fallen)rok 1998 *10*
20.7.2010
?
Jsi super herec,držím ti palce v dalších úspěšných rolích
3.6.2010
Narozky
Všechno nejlepší.Seš moc talentovanej herec *14* *14* *1*
28.12.2009
(nové)
Petr Zajíc (anonym)
-1
Nejlepší hráč
Chybí vám v databázi jeho film z roku 1998. Nejlepší hráč (He get game), kde hraje roli Jesuse, jakožto talentovaného basketbalisty. Doporučuji!! *3*
15.11.2009
(nové)
Petr Zajíc (anonym)
-6
Re: Nejlepší hráč
Omlouvám se, hraje roli Jesusova otce, který je odsouzen za vraždu své manželky. *3*
15.11.2009
(nové)
Izabela (anonym)
+5
DW
Denzel je prostě senzační jako muž i jako herec a věřím, že i v soukromém životě je to férový chlap, je to zkrátka borec.
5.1.2009
One of the best
Čím více filmů s ním vidím, tím víc ho mám ráda. Je to opravdu skvělý herec, radost dívat se na jeho práci.
12.12.2008
Re: One of the best
Já jsem ještě neviděla film ve kterém by to nedal na jedničku a navíc i filmy ve kterých hraje a vlastně si je vybírá jsou kvalitní kousky. Takovej Sběratel kostí-dobrej scénář,skvělé obsazení. Presumpce viny-super napínavý a nečekané rozuzlení. Muž v ohni-doják a super akce.... a takhle bych mohla pokračovat donekonečna. Je to prostě talent
20.2.2009
DW
Denzel washington je pre mna super herec, ktoreho herecke kvality VELMI obdivujem. Stara klasika/prato stary, lebo ma cez 50.../
8.4.2008
Tento formular nevyplnujte!!!