testovaci text

Diskuse pro Osobnost Dominic Monaghan

Život Dominica Monaghana nebyl dlouhou dobu nijak zvláštní, snad až na tři prostřední jména (Bernard Patrick Luke), která při narození 8.12.1976 dostal. Narodil se v Berlíně, jeho rodina se však přestěhovala do Londýna, když mu bylo dvanáct. Brzy propadl angličtině, britském fotbalu i hudbě, a když začal studovat anglickou literaturu a drama na univerzitě, neměl žádné zvláštní plány do života. Jako nadšeného fanouška filmů jej čirou náhodou objevila britská produkce seriálu „Hetty Wainthropp ...
« Novější 1 2 3 4 Starší »
(nové) Megan (anonym)
-1

HIhi

Hehe, to se tak dobře čte. A já si s ním volám na skypu každý den:-D
6.6.2011

Vše Nejlepší

Happy Birthday Charlie *3*
8.12.2010
(nové) eva (anonym)
+16

drsný

On hraje v klipu od Eminema feat Rihanna. *14* *14* *14* *14* *14*
10.8.2010

Re: drsný

ano a je stale rovnako uzasnyyy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15*
5.9.2010

I sell the dead

jako lidi ted sme videla I sell the dead s nasim milackem v hlavni roli.. to bylo DOKONALY *14* *14* *14* fkt uzasny on tam poidal skvely vykon a vypadal jako vzdy KRASNE *14* *14*
Btw: Yahoo, Domiiiiik v 6. serii LOST :))
19.9.2009
(nové) Dom (anonym)
+1

Re: I sell the dead

Ahoj kde jsi ten film sehnala, nebo koupila?!!!! *14*
4.11.2009
(nové) Romi:) (anonym)
+2

škoda Charlieho

Dominicka alias Charlieho jsem si oblíbila v lostech okamžitě...líbilo se mi,že se snaží bojovat se svou drogovou závislostí. Nejvíc jsem brečela když jsem Ethan pověsil na ten strom, o to víc dramatičtější to bylo když se ho Jack snažil zachránit*9* *9* *9* ....poslední díl třetí série - jak se utopil jsem neviděla, ale teď sháním veškeré díly ztracených, takže do týdne ho mít budu...každopádně jsem byla dost smutná, páč to byl nejskvělejší a nejhezčí herec *9* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* nikdy jsem nechápala jak se někdo může zamilovat do hvězdy..jenže on je tak skvělej *14* *14* je ho škoda....navíc fyzikálně vzato by se ani utopit nemohl....vživotě by se totiž ta místnost nenaplnila celá vodou...kam by šel vzduch? Kdo nevěří ať si zkusí udělat díru do petláhvne..někde uprostřed a potopí jí nastojato celou do vody *9* uvidíte, že voda se zaplní jen po tu díru *9* Charlie nemusel umřít!!!!!!! a my ho chceme z5!!!!!!!!
20.10.2008

Můj názor

Pěknej a moc dobrej herec, který nehraje jenom v Lost ;-)
11.10.2008

Domcuska

jako Dom je jednoznacne nejkrasnejsi nejhezci nejvtipnejsi nejrozkosnejsi nejuchvatnejsi............. herec jakej kdy mohl existovat! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* a tvurci si sami uskodili ze ho zabili, sledovanost jim ve 4. serii zahadne klesla... cimpak to asi bude...... *5* *7*
5.10.2008
(nové) Gothicinnos (anonym)
+1

Gothicinnos

Lidi.....Dominic je super borec je fakt upe nejviiiiiiiic....Nejdřív mě nedošlo že je to on z pána prstenů protože v pánovi prstenů vypadá upe jinak ale tady je tak moooocinky klááásnej a vy se mnou určo souhlasíte že??Ale měla sem nejraději chuť roztřískat telku když sem viděla jak se utopil *9* *9* *9*
14.7.2008

Re: Gothicinnos

tak to ja zas sotrebovala asi 10 balicku papirovejch kapeniku sem tomu nemohla uverit a bylo to taaaaaakhle smutny *9*
5.10.2008
(nové) Jane (anonym)
+1

Charlie-Dominic!The best!

To je uplne naprd ze umrel chudak Dominic *9* *9* On byl z tama uplne nejlepsi!!! ted ti ztraceni budou o nicem *9* *9* *9*
19.4.2008
(nové) bara (anonym)
-2

sem zvedava

zajimalo by me jak dopadl ve ztracenych,ali by me klrplo kdyby umřel,já sem uplne čuměla jak byl v jednom dile obecenej nqa tom strome,myslela sem ze to fakt nepreziju..jinak super herec a navic moc moc moc moc hezkej *1* *14*
14.4.2008
« Novější 1 2 3 4 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se

Profesionální monitoring
serverů
zajišťuje SiUX
Monitoring serverů
Copyright © 2002-2012 OSOBNOSTI.cz, ISSN 1801-5131, Reklama - Kontakt - RSS (2.0)
Publikování nebo šíření jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu je zakázáno.
REKLAMA