Diskuse pro
Osobnost
Eddie Murphy
Eddie je synem Charlese Murphyho policisty a Lillian Muprhyové, telefonní operátorky. Se svým otcem, který byl amatérský bavič strávil mnoho času. Když mu byly tři roky rodiče se rozvedli, o pět let později otec zemřel. Když mu bylo devět let matka se provdala za Vernona Lynche, vedoucího v továrně na zmrzlinu. Po svatbě se rodina přestěhovala na předměstí Roosevelt, Long Island.
Od dětství udivoval své okolí mimořádnými imitátorskými schopnostmi. Ve škole nebyl příliš nadaným žákem a když měl ...
(nové)
Peter.Melon (anonym)
+1
Další můj oblíbenec.Naposledy jsem viděl komedii Seznamte se Davem.Tam hrál mimozemštana Dava.Taky hrál policistu,upíra,politika,profesora a doktora(Dr.Dolittlea).Hezký výčet rolí...
28.9.2011
vše nej
Všechno nejlepší Eddie *3*
3.4.2011
Narozeniny
Tak všechno nejlepší Eddie a ať se ti stále daří natáček tak skvělé filmy *4*
3.4.2011
Eddie
Eddie je jedním z černochů, se kterým bych se rád setkal, kdybych měl tu možnost. Neberto to jako rasistickou narážku. Jen je mi sympatický. Jeden z nejlepších komiků v Holywoodu
3.4.2011
(nové)
Beatlesák (anonym)
Eddie
Eddie je dobrej herec a nejvíc se mi líbil v Norbitovi. Je fakt dobrej. *15*
28.3.2011
(nové)
smoother (anonym)
+1
Re: Eddie
a teď si představ, že bys takový kus měl doma
3.4.2011
....
nvm jestli to je pracda ale kamos mi rikal ze iddie zemrel na rakovinu....je t prdcda?,
6.8.2010
(nové)
Jonathan (anonym)
+3
Re: ....
No jasně, to víš že je to pravda. Nemyslíš, že by to na netu dávno bylo ? přece jen je to hvězda že jo :-)
16.1.2011
Re: Re: ....
kruté leč funny :-D
3.4.2011
vše nejlepšíííí
No takže všechno nejlepšííí....Jsi úžasnej herec :)))
3.4.2010
vse nejlpeší :-***
vše nejlepšíí *14* *14*
3.4.2010
:)
Všechno nejlepši. *15*
3.4.2010
edie
Edie je skvělěj herec...chci popřát moc štěstí a zdraví a moc dobrou kariéru *14* *1* *14* *15*
3.4.2010
Tento formular nevyplnujte!!!