Přejít na výpis diskuzí

Elena Galanová

OSOBNOST 28.8.2011 
4 příspěvky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Životopis sa mi zdal povedomý. Autor "ZABUDOL" uviesť zdroj, z ktorého čerpal: Alena Čeretková-Čisáriková, Roman Slušný, Peter Valo: Nezostalo po nich ticho, FORZA MUSIC, Bratislava 2009.
  • ..právě se koukám na film Juraje Herze Sladké starosti s Emilom Horváthom v hlavní roli a je tam i krásná Elenka Galánová-to byla žena,kterou jsem vždy Slovákům záviděla-její příjemný hlas,vystupování na úrovni,prostě třída!!!Z její profesionality by si měli brát příklad dnešní rádoby chytří a všehoznalí komentátoři a hlasatelé-ona byla JEDNIČKA!!Že zemřela jsem vůůůbec nevěděla a ještě tak krutě brzy...Elenko,stále budu vzpomínat!!!
  • Ani sa neobťažovali v STV oznámiť jej úmrtie.Hanba! Keď zomrie kde-aká vraj ,,celebrita," ktorá sa upije ,alebo predávkuje drogami, či tabletkami na spanie a pod.tak nám to servírujú takmer až na tanier.TOTO BOLA PANI HLÁSATEĽKA!!!Krásna,milá,inteligentná a jej prejav bol tak úžasne kultivovaný.Ja som od TT a veru som jej tú nádhernú slovenčinu závidela.Tak v dobrom.Pozrite sa na dnešné moderátorky.Ich prejav je viac než hrozný.Pani Galanová,odpočívajte v pokoji.My,starší, na Vás nezabudneme.
  • Elenku Galanovu si z televiznej obrazovky pamatam ako chlapec. Ako zena sa mi vzdy velmi pacila, mozno aj preto ze mi pripominala moju mamu.
    Musim tiez skonstatovat ze bola velka profesionalka s velmi prijemnym vystupovanim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit