Přejít na výpis diskuzí

Eliška Foret

OSOBNOST 18.1.2008 
16 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je úplně jedno, co člověk "dokázal" v pojetí toho slova tak, jak ho tu používáte. Já Elišku znám ze střední. Musím přiznat, že když jsem ji v prváku neznala, měla jsem předsudky - myslela jsem si, že je nafoukaná a hloupá. V tý době jsem se snad poprvý v člověku pořádně spletla. Zjistila jsem, jak moc hodná a laskavá je, jak moc miluje život se vším dobrým i zlým, co jí přináší - tu vyrovnanost by jí spousta lidí mohla závidět, protože k ní nedospějou ani za celej život. A taky jí to závidí, podle těch nechutných komentářů, co tu čtu. Zakomplexovaní závistiví blbci - a co je na tom nejhorší, těmahle kecama chtěj ublížit. Eliška by vám nikdy takhle neubližovala. Navíc je mnohem chytřejší, něž většina lidí kolem. Je moudrá životem - všema těma zkušenostma, nebojácností, díky který se o sebe vždycky dokázala postarat. Tím chci říct - je jedno, co dokázala navenek - že je na osobnostech, má medaile, je vidět.. ona je mnohem víc než většina z vás povrchních hlupáků ;) Dokázala zůstat v srdci někomu, kdo s ní strávil minimum času a není s ní ani v kontaktu. A to je mnohem víc.
  • kocka..;-)

    Elisku sem mel cest ji poznat uz kdysi davno..:) a jsem za to rad..;-) je to fajn slecna a nejlepsi parmenka..:D takze v sobotu to rozjedem jasny..?:D *5*
  • ...

    Vyrovnaná holčina...Měl jsem tu čest jí párkrát poradit s fyzikou a chemií, doufám že to opravdu pomohlo...Držím palce.
  • lidi lidi, co to s Vámi je?

    Taková silná slova tu padají. Ale tahle holčina, wow! Slova to těžko popisují. Až dnes jsem zjistil, s jakou osobností mám tu čest...jen tak si zadám do googlu její jméno a vyjede na mě neuvěřitelná hromada odkazů. Postupně zjišťuji jak známa je tahle holčina až se z toho nechtěně lehce topím v čersvě připravené kávě. :))
    Co bych ale rád řekl, ačkoli jsem nevěděl, jak "slavná" je, Eliška je moc příjemná, ochotná, milá a především sympatická a krásná slečna! Kdo si dovoluje říct opak ji buď vůbec nezná nebo se k ní choval ošlivě a zasloužil si, aby se na něj Eliška neusmívala. :))
    Eliško, fandím Ti. :)
  • JE TO TAK

    fuj, seš hnusná a nafoukaná, už vím proč.
    • Re: JE TO TAK

      a ty si retard a taky ti to nikdo nevycita..;-)
    • no

      Jistě Eliška dosáhla úžasného úspěchu (dodatečně gratuluji), o kterém se mnohým ani nesnilo. Jsou to léta dřiny atd. a zato má můj obdiv. Ale bohužel nemůžu souhlasit , že je příjemná a že není nafoukaná. Teď možná ne, ale v době kdy jsem ji znala to tak bylo.
    • Re: JE TO TAK

      odkud my se zname? asi me musis znat hodne dobre kdyz me soudis...mohu vedet tve meno? Alespon poradnej podpis jsi mohl pripsat borce....
    • Re: JE TO TAK

      Dokázal bys to říct do očí? Nebo jsi jen dalši z těch, co pomlouvají, když je zrovna nikdo nevidí?
    • Re: JE TO TAK

      seš čurák
  • :-D

    závist? *1* Kdo by měl týhle holce co závidět, omg *1* *15*
    • Re: :-D

      Závist? Tak to jsi uhodl - myslím, že v tvém případě je to přesně tak. Nekritizuj lidi, který ve svém životě už v 15ti letech něco dokázaly, a kdybys ses přece jen snažil někomu takhle nesmyslně vysmívat, tak dřív ukaž co jsi dokázal ty ( cože? nic? ). Nemyslím, že je hrdinství kritizovat lidi o keterých ani nemáš páru kdo to je nebo co dokázaly. To " omg *1* *15* " svědčí jenom o tom, že jsi opravdu *15* - vysmátej narcis, kterýho nenapadná nic smysluplnějšího, než kritizovat ty ,narozdíl od tebe, úspěšný. ubožáček jsi tu totiž jen ty, ty hrdino!
    • Re: :-D

      A co si dokázal v životě ty když seš tak chytrej???!!! Ani se za svůj názor neumíš podepsat...to je fakt ubohý
    • Re: :-D

      Jasně....Seš ňákej chytrej ne???? Neboj on tě taky někdo takhle probere......Njn některý jednoduchý lidi jako ty dokážou jen kritizovat místo toho aby něco taky v životě dokázali jako ona.
  • Pro tebe

    Eli, ty si fakt super holka, nevšímej si lidí, kteří ti dávají na jevo, že tě nemají rádi, je to jen závist...a za to neustále trápení ti to fakt nestojí, chci ti jen říct, že mě tu vždycky budeš mít, kdykoli budeš něco potřebovat, vždycky tu budu pro tebe, hodně pro mě znamenáš, nikdy na tebe nezapomenu!!!Mám tě moc moc ráda!!!!!!!!! *14*
  • ...

    Jou Elis mrtě v pohodě *14* spolužačka, super na pokec..no takovej andílek žee *4* ZTJJ!!! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit