Přejít na výpis diskuzí

Fatty Pillow

OSOBNOST 14.8.2016 
12 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vše nej Fatty💪

  • Fattyho moc nesleduju, nelíbíse mi jeho tvorba. A také jak mluví sprostě. Nikomu ale neberu názor, pro někoho se může zdát nejlepším youtuberem. Přeju pěkný den.:)
  • Ale vysvětlit to někomu jednodušímu je stejně obtížné, jako buzerantovi že si spletl díru!
  • Tupej a trapnej buřt, co jinýho čekat od youtubera. To je móda, to bych blil. Co takhle dělat něco užitečného než natáčení totálních píčovin o hovnech pro malé děcka?!
    • Nemusíš se hned vyjedřovat sprostě, abys věděl. Také ho nemusím, ale nevyjadřuju se sprostě. Tak se zamysli.
    • Jůtůbérová dyllina
      Nejdřív si něco povíme to co tady píšeš to je teprve píčovina ty mu snad zavidíš že si tím vydělává víc než ty!?!? A ty ho znáš osobně že o něm tohle píšeš že je tupej a trapnej buřt nebo soudíš jako všichni podle vzhledu. Co si o sobě myslíš že si nějaký borec když to napíšeš tady na Osobnosti.cz tak mu to napiš osobně a teprve pak se uvidí jaký si borec.
      • Takovému hňupovi to klidně řeknu do očí. Ten než by se napřáhl, tak bych ho čtyřikrát oběhl! Ale proč by to měl někdo někomu dokazovat jako? Závidět? Tuhle větu miluji! I když není čemu závidět, tupec stejně napíše že jde o závist! Mě jen séře jakým směrem se svět ubírá! To je globální problém, místo aby lidstvo zmoudřelo z minulostí a byli na vrcholu evoluce, tak je naopak v těžkém úpadku a lidé hloupnou! A že jsou zveličovány ubozí lidé a že každý paskvil je na osobnostech vedle prezidentů, vědců, intelektuálů, učitelů, opravdových umělců atd., zkrátka lidech z historie po současnost, kterým se povedlo zahýbat světem, kteří dokázali ovlivnit spoustu lidí po celém světě, nebo ti, kteří jakkoliv pomáhají a jsou patřičně užiteční nebo navěky vyrytí do paměti lidstva svými kladnými činy a výsledky! Tento hňup ovlivní tak maximálně několik tisíc hloupých puberťáků v ČR, kteří své hranice mají pouze od mobilu po youtube! Ať mají svou stránku osobnosti (cocoti) z youtube, proč ne! Máš pouze pravdu v tom, že urážet hned nemusel, ale holt ho to séře žřejmě také! A pokud vše obracíš v závist peněz, asi máš zoufale nízký rozhled a v tvém případě bych raději nic nehodnotil. To pak vyzní jak výkřik od blázna na svobodě! A na závěr, jak mohl usuzovat dle vzhledu, když má živá videa, kde každý normální a soudný člověk vidí jeho prezentaci a inteligenci? On si tu svou reputaci také sám vytváří, víme? Takže asi tak *5*
        • Ale abych vám nekřivdil úplně, samozřejmě existuje ještě daleko strašnější a ubožejší zábava, někdo to dokonce nazývá uměním, a to Hámu jako Boney M a vůbec, celou tu travesti show. Samozřejmě se dá najít hlubší dno, na druhou stranu je to z deště pod okap..
          • Pokud nic neumíš, ruce ani hlava ti neslouží, tak se dá živit i takto! Ale musíš mít náturu udělat ze sebe idiotta před velkou částí obyvatelstva! Natáčet jak někdo hraje hry nebo dává pseudorady tupcům bez sebereflexe, to nemá se závistí co dělat a sledovat to mohou pouze stejně orientovaní! Navíc víš howno co kdo má a jak se má, mě stačilo vidět několik videí, abych se ujistil, že mám pravdu.
    • Proč jsou na osobnostech dementti mi asi nikdo nevysvětlí,že?!
      • Jsem si říkal, jak může taková hubeňoučká holčina chodit s takovymhle prasátkem, ale po shlédnutí jejího srdcervoucího videa na téma množírny jsem pochopil a prozřel. Proč by s ním nemohla chodit, když má IQ stěží osmapadesát. To už pak dává smysl a zapadá to do sebe *1* *1*
        • Alias Tupá děva a prase *1* *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit