testovaci text

Diskuse pro Film Bratrstvo Neohrožených (TV)

Tento seriál je rozdělen na 10 dílů z průběhu 2. světové války 1.díl CURRAHE v táboře TOCCOA v Nevadě kde má vycvik 101. výsadková divize , se děj odehrává v Rotě E která je pod velením byrokrata Herberta Sobela , který ale z Roty E vycvičí jednu z nejlepších jednotek v 2. světové válce . 2.díl DAY OF DAYS červen 1944 , americé jednotky se dostávaji do francie přes kanál La Manche odkud sou alei těžce ostřelováni nemci . Když Richard Winters (hlavní postava filmu) dopadne na holo zem beze zbrane ...
« Novější 1 Starší »

...

Nejlepší válečný film/seriál. A zatraceně reálnej, je to v podstatě zfilmovaný dokument. A ta úvodní znělka... www.youtube.com/watch?v=h1QrpI ...
20.7.2010
(nové) Jituš (anonym)
+6

vynikající

nejlepší seriál všech dob :) .. jen bych se chtěla zeptat jestli někdo neví, ve kterém díle by měl údajně hrát Tom Hanks britského důstojníka..četla jsem to tady a ikdyž jsem seriál viděla snad stokrát ještě jsem ho tam nezahlídla..
14.4.2010

Re: vynikající

první díl na konci..děkuji :)
6.6.2010

:)

je to good film... strasne se mi to libi skoda ze sem si nenahral uplne vsechny dily :D
8.2.2009
(nové) CoolR (anonym)
-1

mate pravdu

lidi mate pravdu to je naprosto uzasnej film(serial) i kdyz to ma deset dilu tak to stoji za to *1*
5.1.2009
(nové) anniqa (anonym)
-2

website

navštívte ma na mojej stránke, okrem iného tam nájdete aj fotky- band of brothers...
WWW.SHANE-TAYLOR.HUU.C Z *3*
15.12.2008

Band of Brothers

Bratrstvo Neohrožených.. jeden z nejlépe natočených filmů (seriálů) o 2. světové válce.. opravdu super :)
29.7.2008

Úžasný

Musím souhlasit. Nic lepšího jsem snad ani neviděla. *14*
28.7.2008
(nové) minka (anonym)
+3

the best

k tomu není potřeba slov. to mluví samo za sebe!je to naprosto dokonalé!
10.7.2008
« Novější 1 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se

Profesionální monitoring
serverů
zajišťuje SiUX
Monitoring serverů
Copyright © 2002-2012 OSOBNOSTI.cz, ISSN 1801-5131, Reklama - Kontakt - RSS (2.0)
Publikování nebo šíření jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu je zakázáno.
REKLAMA