testovaci text

Diskuse pro Film Červený trpaslík

Toto je volání o pomoc těžařské lodi Červený trpaslík. Posádka je mrtvá, zahynula v důsledku ozáření. Jediní, kdo přežili jsou Dave Lister, který byl v době nehody na lodi ve stavu nevědomí a jeho březí kočka, bezpečně uzavřená ve skladišti. Po probuzení za tři miliony let je Lister pouze ve společnosti tvora, jenž se vyvinul z jeho kočky, a Arnolda Rimmera, holografické simulace jednoho mrtvého člena posádky. Já jsem Holly, lodní počítač s IQ 6000. Což je stejně jako má 6000 učitelů tělocviku. ...
« Novější 1 Starší »

Nejlepší

Dokonalost..to slovo nestačí na vyjádření kvality toho seriálu *14*
7.8.2010
(nové) Rob nebo Ross (anonym)
-1

RD neni z USA!!!

Trpajzlík je néééééj xDD Ale problem je, že neni z USA, ale z VB,*13* USA se sice snažili udělat remake, ale bylo totální propadák, takže tu je chyba...Ale to je fuk, TRPASLÍK JE BOŽÍ!!!
30.4.2010
(nové) pupu (anonym)
+853

rd

to co tady pisete je sice fain a pravda ale sem na osobnosti to nepiste ale vyrazte to vykladat nekomu do prdele ale sem ne, staci se kuknout kolik sem leze lidi a uz se mi z toho chce brecet. tady se o dwarfikovi dovi jen malo lidi
9.2.2010

=)

_Yee_ Červený Trpaslík.. to je prostě dokonalost sama... =D hehe =) žeru je..fakt že jo..=D *14*
5.7.2009

Prostě super..

tenhle serial fakt nemá chybu... *3*
3.2.2009
(nové) Machos (anonym)
-1

RD Rulez

REd Dwarf je proste nejviic! *16*
31.1.2008
« Novější 1 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se

Profesionální monitoring
serverů
zajišťuje SiUX
Monitoring serverů
Copyright © 2002-2012 OSOBNOSTI.cz, ISSN 1801-5131, Reklama - Kontakt - RSS (2.0)
Publikování nebo šíření jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu je zakázáno.
REKLAMA