Diskuse pro
Film
Chlapci a chlapi
Po 11 dílů můžeme sledovat osudy odvedenců na základní vojenskou službu, jejich velitelů a rodin u motostřelecké roty v Hrádku a to od nástupu až do okamžiku kdy se stávají mazáky. Hlavním hrdinou je Tomáš Soukup (Martin Zounar), který je povolaný do Hrádku kde má splnit 2 roky povinné vojenské služby. Film se točí i kolem jeho kamarádů, kterými jsou např. Michal (Mário Kubec), Ctibor Voříšek-Kyslík (Vladimír Javorský) nebo svobodník Klouček (Petr Rychlý). Ale na vojně se setkávají i s ...
moc pěknej film
23.12.2011
Hajek
Tedle serial miluju hlavne kvuli Romanovi..paneboze,jak ten je nadhernej!!!!
Jeho pekny telo,krasny zeleny oci a hlavne jeho sexy hlas..to jdu dycky do kolen..skoda,ze nedostava(l) vetsi role..podle me by si je urco zaslouzil..aspon,ze mu milostive dovolili dabovat..tam je aspon slyset ten jeho krasnej hlas..Romane,vim,ze si todle stejne neprectes,ale chci,abys vedel,ze te MOC MILUJU!!!!! *14* *14* *14*
5.12.2010
Re: Hajek
Ahoj Romane,preju ti k tvym dnesnim narozeninam,vsechno nejlepsi,hodne zdravi,stasti,lasky od milovanejch lidi i tech nejblizsich samozrejme,spokojenosti a vic vetsich (hlavnich) roli pro tebe..to vse ti preje a k tomu vsemu ti velkou pusu posila tva milujici fanynka Edit.. *14* *14* *14*
9.1.2011
Díky za přízeň , s tím tělem je to po létech tak trochu jinak,
ale ten hlas , snad mi zůstal.
Hezký den.Roman
11.10.2011
Re: Hajek
Tak to jsme na tom úplně stejně!! máš pravdu..Roman je úplně dokonalej!!
1.8.2011
Supr :)
i přestože by tneto seriál měli spíše sledovat mí rodiče .. tak na něj koukám já :) nevm prič ae strašbně se mi líbí !:) chtělo by to víc takových supr seriálůů českých :)
11.9.2010
Chlapci a chlapi
jaký tele napsalo že seriál chlapci a chlapi je s Vlastou Burianem, ten film kde hrál jako zdravotník Rozruch se jmenoval "U pokladny stál" telata!!! *16*
8.8.2009
Lež
Taky nemůžu pochopit jak někdo může napsat,že tam mohl hrát.Vždyť je to úplná kravina do nebe volající!!!!!!
Sice hrál Kryštofa Rozrucha,ale ve filmu U pokladny stál,který zde není zaregistrovaný,což je velká škoda,protože je to jeden z mých nejoblíběnějších filmů s Vlastou Burianem. *10* *5* *16* *8* *13*
16.6.2009
Je to paruka?
Má v tom seriálu Martin Zounar paruku nebo ne?Mě ty vlasy k němu nějak nejdou. *7*
15.4.2009
Re: Je to paruka?
paruku mel akorat v prvnim dile...a meli ji vsichni..pak je preci strihali..
5.12.2010
to si snad delate prdel, ne
kterej kreten napsal, ze Vlasta Burian hral v chlapci a Chlapy.....!?!? fakt nemam slov.....!!!!!! *10*
25.2.2009
Chlapci a chlapi
Seriál fajn, ale proč je uveden jako film Vlasty Buriana a to ještě hned první? *7*
23.12.2008
ahoj
Ahoj chtěla bych se zeptat tedkon už skončil ten film a poprosila bych jestli to zopakujete ten film máte ho hrozně hezkej a mám ten film hodně ráda.Děkuji *3*
25.5.2008
Re: ahoj
film? snad serial ne?
5.12.2010
chlapci...
Ahoj lidi..tento serial mam moc a moc rada..pridejte se sem taky nekdo a napiste neco.. *3*
1.5.2008
Re: chlapci...
Mně se tento seriál také moc líbí.Doufám,že ho budou dávat znovu. *14* *3* *3* *4*
25.4.2010
Tento formular nevyplnujte!!!