Diskuse pro
Film
Comeback
Hrdinou seriálu je kdysi slavný discozpěvák TOMÁŠ PACOVSKÝ (Tomáš Matonoha), který kariéru pověsil na hřebík a pokouší se žít normální život coby majitel obchodu s deskami, což mu hatí svérázný bratr, metalista OZZÁK (Martin Dejdar). Ten jednak Tomášovou kariérou opovrhuje a jednak zásadně nesouhlasí s tím, že by něco tak úžasného, jako je hudba, mělo být předmětem kšeftu.
Tento Ozzákův postoj zásadně ovlivňuje jeho výkony v roli prodavače v obchodě. Uštěpačná dcera IVA (Kristýna ...
Doufám že dáte zase díl Comeback na Vánoce jak min.rok jak slavili Vánoce bylo to supééér!Tento rok chi to zas :D
21.9.2011
dily comebacku
Všechny díly tohoto populárního seriálu najdeš na http://filmz.cz/kategorie/c-filmy-s erialy-videa-zdarma/comeback-online -zdarma/
17.1.2011
...
ZajímalO by mně jak se jmenuje ten herec z tOhO dílu Bejk ten syn Vašuta...newíte tO někdO? *7* *8* *1*
15.8.2010
Je nej!!
Nejlepší českej sitcom!! Chci nový díly! *3*
17.7.2010
řada
nová řada se mi vubec nelíbí! *10*
11.3.2010
song
hej pls nemohl by mi tu někdo říct,co to bylo za písničku v reklamě na novou řadu??
3.3.2010
Re: song
no odpovim si sám je to Iron man-Black Sabbath
21.3.2010
Nej seriál!!
Ahojky!Takže chci říct jen jedno:
COMEBACK JE NEJ!!!! Dívám se každou středu a pokaždé se nasměju *1* *1* *1* *1* Nejlepší je 100% Ozzák. Nej seriál co vysílají! A každý kdo se na něj nedívá si nechá ujít spoustu srandy a super hlášek. Tak to je všechno, doufám že souhlasíte *4*
2.3.2010
comeback je nejlepšíí
comeback-fakticky hustý *15* *14*
27.2.2010
song
jaky je to ted v reklame song?
25.2.2010
Comeback!!!!!
I *14* *14* love you comeback:) *14* *14*
16.12.2009
Tento formular nevyplnujte!!!