testovaci text

Diskuse pro Film Ďábel nosí Pradu

V závratném světě newyorské módy, kde nepovedený účes může zabít celou vaši kariéru, je časopis Runway vysněným Olympem všech, kdo se jen trochu zajímají o svůj vzhled. Pod vedením nejmocnější ženy módního průmyslu Mirandy Priestly (Meryl Streep), která mu vládne tvrdou rukou s dokonale pěstěnými nehty, je Runway obávaným testem, kterým musí projít každý, kdo chce v tomto světě něco znamenat. Při plnění svého poslání – učinit z Runway módní bibli New Yorku, a tedy zároveň celého světa ...
« Novější 1 Starší »
kreuýrhezbřthb tb ett (anonym)
+1
tento film je vážně užasnej nepochopim lidi kteří na něj nádávají jako např. že anne hathaway je děsná tak to není vubec pravda na začátku filmu tam nemela vubec žádnej vkus k mode ale pak z ní udělali fakt pěknou holku která ví o modě .a navíc tento film dostal několik oskaru
4.1.2012

Děs

Děsný film, děsná Anne Hathaway, děsný příběh, děsná móda.
7.7.2010

Re: Děs

ty si píča co?
15.10.2010

Píseň

Nevíte někdo jak se jmenuje ta písnička na uvodu? *1* *3* *3* *3* *5*
26.6.2009

Re: Píseň

Suddenly I See
21.8.2009

1

Úžasnej film:)) Nemám slov, Maryl je úžasná herečka *14* *4* *14*
28.3.2009

Re: 1

Meryl ne Maryl!! ! Už mě dneska jednou nekdo naštval když do životopisu Amandy Seyfried napsal, že spolupracovala s Meryl Sreet!!!!! *10* *15*
16.4.2009

Re: Re: 1

*15* já vim překlep *1* *1* *15*
16.4.2009

Re: Re: Re: 1

Jasně překlikla jsem se soráč..
25.6.2009

Re: 1

Souhlas,vypadá tam fantasticky!!!!!!!!! *14* *14* *14*
10.7.2009
Dita (anonym)
+1

Známá česká modelka ve filmu Ďábel nosí Prada

ahojky, a to víte, že v tom filmu hraje jedna známá česká modelka simona jeřábková, fakt bomba, sluší jí to tam vedle meryl.
2.4.2007
sharkamellita (anonym)
+1

Re: Známá česká modelka ve filmu Ďábel nosí Prada

a kde přesně? *7* *5*
24.12.2007
sharkamellita (anonym)
-6

a nehraje*16* a basta *1*
2.1.2008
_.Me_.ryl._Q@._ (anonym)
+8

modelka čská? *1* fakt vtipnéééé
13.12.2008
Daník.most (anonym)
+2

Martin Vaněk ve filmu Ďábel nosí Pradu!!!!

Dělám modeling už dlouho cca 10 let alekdyž jsem viděl snímek ďabel nosí pradu napadlo mě jen jedno jméno Martin Vaněk.Začínal jsem uněj jako model aobčas bych se propadl hrůzou do pekla při castingu na rekamu.Martin Vaněk je přesná kopie možná ještě drsnější v jenání..prostě extra direktivní.průpovídky typu :moc,tlustá,nudná,nevýrazná,nev hodná, nezajímavá,nevkusná,nečistá ats. se oběvovalo velice často..ty holky odcázejí s brekem načeš Martin Vaněk před ostatníma reagoval..Hmmm..nevyrovaná..asi šla jen kolem..Já jsem odešel vzhledem k práci v zahraničí kam mě Martin Vaněk donutil fotit.Napsal jsem knihu kde jem se o něm čašto zmiňuji.Nedávno jsem ho potkat vůbec se nic nezměnilo.slušně jsem pozdravil tak jako před lety:Dorý večer madam..a on se ani namě nepodíval přímo pousmál se koutkem ust a potichu řekl ..přibral jste od posledka.
Jeti dednas nejvíraznějších osob vv mém životě a kdysi jsme ho bláznivě miloval..neúspěšně.škoda. *4*
8.2.2009
Dita (anonym)
+10

Známá česká modelka ve filmu Ďábel nosí Prada

ahojky, a to víte, že v tom filmu hraje jedna známá česká modelky simona jeřábková, fakt bomba, a sluší jí to tam vedle meryl.
2.4.2007

A koho teda???
10.7.2009
« Novější 1 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se

Profesionální monitoring
serverů
zajišťuje SiUX
Monitoring serverů
Copyright © 2002-2012 OSOBNOSTI.cz, ISSN 1801-5131, Reklama - Kontakt - RSS (2.0)
Publikování nebo šíření jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu je zakázáno.
REKLAMA