testovaci text

Diskuse pro Film Dawsonův svět

Kamarádi Joey Potterová a Dawson Lerry se znají od sedmi let a jako každý sobotní večer se u Dawsona dívají na filmy. Joey žije se svou sestrou a jejím přítelem v malém domku, v zátoce kousek od Dawsona. Její matka umřela na rakovinu a její otec sedí ve vězení za držení narkotik. Dawson, Joey a Pacey Witter, Dawsonův nejlepší kamarád, natáčejí Dawsonův první film, se kterým chce jet brzy na filmový festival amatérských filmů. Pacey, který v něm hraje nestvůru, a Joey, která hraje hlavní hrdinku, se ...
« Novější 1 Starší »

....

Nejlepší pár Joey a Eddie a hned po nich Joey a Pacey;-).úplně si ujíždím na tech pár dílech v 6. serii, kde hraje Oliver Hudson *14*.
26.11.2010
PETULA (anonym)

Prodám DVD

ahojík,prodám všechny řady Dawsonův svět na DVD.oRIGINÁL KVALITA.NIZKÁ CENA.PIŠTE MI NA MEJLÍK V PŘÍPADĚ ZÁJMU:petula.jp@seznam.cz *4*
13.10.2009

?

Ahoj, chtěla jsem se zeptat kdo hraje Dowsona, dívala jsem se sice do Hrají, ale buď tam není nebo jsem asi slepá :) *7*
18.1.2009
spaadi (anonym)
-2

Re: ?kdo hraje dawsona

Ahoj,Dawsona hraje James Van Der Beek,snad jsem to správně napsala *3*
23.1.2009
dawson321 (anonym)
-1

Sháním Dawsonův svět 1-5 sérii na DVD

Ahoj! Moc bych potřeboval všechny díly 1-5 série DS na DVD. Kdyby to někdo měl, tak se ozvěte na můj e-mail a dohodneme se. Děkuji
19.2.2008
olsenka (anonym)
+14

prodám dawsonův svět na vhs

ahoojky prodám seriál dawsonův svět...všechny díly od první až do páté série...je to devět kazet...dobrá kvalita....
obaly kazet jsou krásně udělané,je na nich vytisklý obal s obrázky z dawsonova světa-vypadají jako originálky:))
prodám za 500kč +poštovné a balné ...prosím ozvěte se brzo
napište na olsentwins002(zavinac)seznam.cz

pokud bysme se domluvily na tom,že bych to neposílala poštou ale domluvily bysme si předání,tak bych to prodala za 400kč-bez poštovného a balného
24.6.2007
Peťa (anonym)
+4

Re: prodám dawsonův svět na vhs

Ahoj...Máš ještě toho Dawsona?
9.9.2007
Míša (anonym)
+3

Re: Re: prodám dawsonův svět na vhs

Měla bych zájem o seriál Dawsonův svět. Díky za info.
1.12.2008
« Novější 1 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se

Profesionální monitoring
serverů
zajišťuje SiUX
Monitoring serverů
Copyright © 2002-2012 OSOBNOSTI.cz, ISSN 1801-5131, Reklama - Kontakt - RSS (2.0)
Publikování nebo šíření jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu je zakázáno.
REKLAMA