Diskuse pro
Film
Dawsonův svět
Kamarádi Joey Potterová a Dawson Lerry se znají od sedmi let a jako každý sobotní večer se u Dawsona dívají na filmy. Joey žije se svou sestrou a jejím přítelem v malém domku, v zátoce kousek od Dawsona. Její matka umřela na rakovinu a její otec sedí ve vězení za držení narkotik. Dawson, Joey a Pacey Witter, Dawsonův nejlepší kamarád, natáčejí Dawsonův první film, se kterým chce jet brzy na filmový festival amatérských filmů. Pacey, který v něm hraje nestvůru, a Joey, která hraje hlavní hrdinku, se ...
....
Nejlepší pár Joey a Eddie a hned po nich Joey a Pacey;-).úplně si ujíždím na tech pár dílech v 6. serii, kde hraje Oliver Hudson *14*.
26.11.2010
Prodám DVD
ahojík,prodám všechny řady Dawsonův svět na DVD.oRIGINÁL KVALITA.NIZKÁ CENA.PIŠTE MI NA MEJLÍK V PŘÍPADĚ ZÁJMU:petula.jp@seznam.cz *4*
13.10.2009
?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat kdo hraje Dowsona, dívala jsem se sice do Hrají, ale buď tam není nebo jsem asi slepá :) *7*
18.1.2009
Re: ?kdo hraje dawsona
Ahoj,Dawsona hraje James Van Der Beek,snad jsem to správně napsala *3*
23.1.2009
Sháním Dawsonův svět 1-5 sérii na DVD
Ahoj! Moc bych potřeboval všechny díly 1-5 série DS na DVD. Kdyby to někdo měl, tak se ozvěte na můj e-mail a dohodneme se. Děkuji
19.2.2008
prodám dawsonův svět na vhs
ahoojky prodám seriál dawsonův svět...všechny díly od první až do páté série...je to devět kazet...dobrá kvalita....
obaly kazet jsou krásně udělané,je na nich vytisklý obal s obrázky z dawsonova světa-vypadají jako originálky:))
prodám za 500kč +poštovné a balné ...prosím ozvěte se brzo
napište na olsentwins002(zavinac)seznam.cz
pokud bysme se domluvily na tom,že bych to neposílala poštou ale domluvily bysme si předání,tak bych to prodala za 400kč-bez poštovného a balného
24.6.2007
Re: prodám dawsonův svět na vhs
Ahoj...Máš ještě toho Dawsona?
9.9.2007
Re: Re: prodám dawsonův svět na vhs
Měla bych zájem o seriál Dawsonův svět. Díky za info.
1.12.2008
Tento formular nevyplnujte!!!