testovaci text

Diskuse pro Film Gejša

Příběh filmu, který je zasazen do tajemného a exotického světa, jenž si dodnes uchovává své kouzlo, se odehrává v letech před Druhou světovou válkou, kdy je malá japonská holčička odtržena od svých chudých rodičů, aby pracovala jako gejša. Přestože má v domě nebezpečnou rivalku, které se téměř podaří zlomit její vůli, vyroste z malé dívky legendární gejša Sayuri. Krásné a zkušené Sayuri se daří okouzlit nejmocnější muže své doby, avšak sužuje ji tajná láska k muži, který je mimo ...
« Novější 1 Starší »
Konan (anonym)
mmm koukám na ten fil už asi po 5té a furt mě baví :) vybraly naprosto nádherné herečky :) Chiyo je strašně roztomilá :) jestli se mmi povede najít knihu, určitě si jí přečtu :)
20.5. (3 dny)

kniha

nevíte někdo prosím jak se ta kniha podle které je Gejša natočena jmenuje?? a je kniha lepší než film???
10.1.2009
Kopretinasun (anonym)
+1

Re: kniha

precetla jsme tu knihu a jmenuje se Gejša stejne jako film a je mnohem lepsi...je tam mnohem vic informaci
1.4.2009
M. (anonym)
-1

Re: Re: kniha

podle mě je film opravdu výborný, možná lepší než knížka....mimochodem, ta knížka se nejmenuje Gejša ale Paměti gejši ;)
20.8.2010

HELP

*7* Prosím ví někdo jak se jmenuje ta písnička co hraje z jukeboxu když jde Sayuri tou čajovnou a tykev se tam válí s těma američanama? napište prosím, je to dost stará písnička, aspoň jméno té, která to zpívá *7* *4*
4.11.2008
Roxy (anonym)
-1

Souhlasím s maja.xx

Četla jsem knihu dřív, než jsem viděla film a čekala jsem, že budu filmovým zpracováním zklamaná, ale opak je pravdou.Film na mě opravdu zapůsobil.Můžu říct, že je to jeden z nejlepších- možná i nejlepší- film ze všech, co jsem kdy viděla.Nádherné prostředí, krásné tance, dojemný reálný příběh, skvělá hudba..Doporučuju *1*
31.10.2008

Gejša

Tenhle film by si zasloužil víc oskarů než Titanik.Je to nádherně zpracovaný příběh s úžasnou výpravou, kulisami a kostýmy.Je to zatím ten nejlepší film jaký jsem viděla!
13.9.2008

Re: Gejša

ano to ano *15*
3.9.2009
Romana Vlčková (anonym)
+3

super

Ahoj film gejša mě plně zaujal je to báječný příběh.Od začátku až dokonce byl tento film napínavý a zajímavý.Fakt SUPER dávám velkou 1 *3* *14* *14*
11.6.2008
« Novější 1 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se

Profesionální monitoring
serverů
zajišťuje SiUX
Monitoring serverů
Copyright © 2002-2012 OSOBNOSTI.cz, ISSN 1801-5131, Reklama - Kontakt - RSS (2.0)
Publikování nebo šíření jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu je zakázáno.
REKLAMA