testovaci text

Diskuse pro Film Gilmorova děvčata

Kdo by je neznal? Lorelai a Rory žijí v kouzelném městečku Stars Hollow. Mají smůlu, tam se nic neutají, natož komplikované vztahy se svými přáteli a milenci. Rory nastoupila do nové školy Chilton. Ale Lorelai nemohla najednou splatit školné proto se obrátila na své rodiče s kterými ale moc nevychází vyhověli ji pod podmínkou že k nim budou každý pátek chodit na večeři. Rory se na škole ze začátku moc nedaří, má tam sokyni ménem Paris s kterou se později spřátelí. Ve Stars Hollow má Rory ...
« Novější 1 2 3 4 5 6 7 8 Starší »
(nové) janča (anonym)
Nejlepší seriál všech dob!! =) Chci, aby pokračoval, ale když se to tak vezme, skončil úplně ideálně. Lorelai se dala tak napůl dohromady s Lukem, ale neprozradili úplně závěr a ačkoli je mi to líto, je dobře, že se Rory rozešla s Loganem, protože je mladá a konečně vyrazila do světa =) *5*
28.10.2011
(nové) xxx (anonym)
-2

dotaz

Nevíte někdo prosím ve kterých sériích v Gilmorkách Jess hrál? Vím že ve 3. , ale zajímalo by mě jestli se tam potom ještě objevil? Děkuju za odpověď.
18.7.2011
(nové) aaa (anonym)
-1

Re: dotaz

ještě se objeví myslím v jednom díle v 5. sérii a potom ve dvou na konci 6. nebo začátku 7. série
26.7.2011
(nové) janicqafairy (anonym)
určitě začal ve druhé sérii, ted na to právě koukám ;)
15.1.2012
(nové) Terka (anonym)
-1

Otázka

ahoj lidi nevíte náhodou jestli budou natáčet 8 řadu ??
13.2.2011
(nové) Anchesenpaton (anonym)
-1

Re: Otázka

Stačí pročíst diskuzi...po tolika letech už asi težko...bohužel...
19.6.2011

em....

Drahouškové, nevíte náhodou, kde bych mohla stáhnout 6 a 7 sérii? :))
26.12.2010

Dvojice

Nejlepší pár Lorelai a Luke *14* *14* *1*
26.11.2010
(nové) Lenka (anonym)
-1

Prosba

Ahojky! Chci se zeptat, mám na konci první série, že se Dean rozešel s Rory a vyhžbají se, na začátku druhé ale mám, že jsou spolu! Chybí mi něco nebo je to tak udělané?
10.5.2010
(nové) Nikola919 (anonym)
-2

Re: Prosba

asi ti nieco chyba....v poslednej casti prvej serie sa rory a dean daju znova dokopy
19.7.2010
(nové) Lenka (anonym)

Prosím

Ahojky! Prosím vás, scháním všechny díly Gilmorových děvčat na DVD nebo VHS! Jsem schopná solidně zaplatit! Moc děkuju *9* *3*
8.3.2010

Re: Prosím

Nahrávat si Gilmorova děvčata může jenom vymaštěnec.
12.11.2010
(nové) coolpet (anonym)
+1

poraďte prosím

Ahoj lidičky,mam doma všechny díly,teď jsem dokoukala druhou řadu a pustila si první díl ze třetí řady a vůbec mi to nesedí.Na konci druhý řady je svatba Sookie a Jacksona,Rory se políbí s Jessem a s Lorelai se rozejde Christopher a když jsem si pustila první díl ze třetí série,tak najednou je Lorelai s Lukem,její matka a otec přijeli z nějaké dovolené a Rory je v pokoji s Paris.Chci se zeptat jestli to tak má být a nebo mi chybí nějaké díly.Díky
10.1.2010
(nové) coolpet (anonym)
+1

omluva

Omlouvám se,beru zpět co jsem sem napsala,podívala jsem se na celý díl a pochopila jsem.....
10.1.2010

Re: poraďte prosím

to je 6. řada asi to máš špatně :)
21.3.2010
(nové) Vendula (anonym)
-1

ahoj ja mam stahnuty 1-6 serii a chybi ti dily
27.3.2010
(nové) er (anonym)

Já myslím že to je sen...ale první dojem mate ano!
29.3.2010
(nové) vendula (anonym)
-3

poraďte

Ahoj,já potřebuju vědět jak se doopravdy jmenuje deanova manželka linzy jako doopravdy né v tom filmu dekuju napiste mi to prosim na email Vendula.Zelinkova@seznam.cz
31.12.2009
(nové) Kaca (anonym)
+2

gilmorky on-line

vsech 7 rad gilmorek najdete na http://serialy.sleduj.org/
8.10.2009
« Novější 1 2 3 4 5 6 7 8 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se

Profesionální monitoring
serverů
zajišťuje SiUX
Monitoring serverů
Copyright © 2002-2012 OSOBNOSTI.cz, ISSN 1801-5131, Reklama - Kontakt - RSS (2.0)
Publikování nebo šíření jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu je zakázáno.
REKLAMA