Diskuse pro
Film
Gladiátor
Generál Maximus přivedl římské legie znovu ke slavnému vítězství a teď už jen čeká na ženu a syna, aby se společně mohli vrátit domů a zapomenout na válku. Smrt císaře Marka Aurelia změní nejen plány na návrat, ale i na zbytek života. Žárlivý následník trůnu Commodus vydá rozkaz k popravě generála i jeho rodiny a jen Maximovi se podaří zachránit holý život. Jako otrok je pak vycvičen pro gladiátorské hry. Úspěchy v aréně přivedou někdejšího generála zpět do Říma. Jenže teď už mu nejde ...
Decimus Maximus
Film vynikající, jen co se týče historicity silně to pokulhává, ale to nevadí, my jsme publikum komerční a hodně toho skousnem :-) jinak nádherná hudba. Málem se to vyrovnalo Cestě do zatracení
24.4.2011
glaad
goooodys film ae dycky brečim *9* *9* *9*
1.6.2009
Re: glaad
jj...taky bulim jak...ale fakt mega cool filmíík...:-*****MILUJU
10.6.2010
O filmu
Gladiátor je skvělej film.Je to jeden z nejlepších filmů,který jsem zatím viděla.Pravda,je trochu smutný,ale je to velmi dobře zpracované.Konec je smutný,ale nakonec se se svou rodinou shledá se svou ženou a synek,takže myslím,že je i po smrti šťastný,že tam je,a Komodovi se pomstil,to je hlavní.!!!
*4* *7* *13* *15* *16*
10.2.2009
Re: O filmu
Promiň, ale pomsta není nikdy dobrý konec.....jedno zlo tvoří zlo jiné .... dám Ti teď otázku..co si myslíš , že se stalo potom, když byl zabit Komod. Ty si myslíš, že všechno skončilo, naopak , vše začalo .. začala bytva v senátu o to, kdo se chopí vlády....vždycky to tak bylo a vždycky to tak bude. Ano film byl, je krásny ..jeho spracování je částečně poeticke a to mluví samo o sobě .... i ztvarnění hlavní postyvy bylo dobře obsazene R.C. ..to zahral nanejvýš dobře .. je poznat kvalita..herecka kvalita. *4* *4*
21.2.2009
Re: Re: O filmu
Dobře, možná jsem neměla použít slovo POMSTIL, stačilo napsat, že mu tak nějak oplatil stejnou mincí, měl jen toJasně, chápu na co narážíš, samozřejmě, že to dopadne bitvami o nadvládu, ale taky si musíš položit otázku: "Opravdu to tak muselo dopadnout?" Kdyby se lidi vůbec někdy dokázali na něčem dohodnout, jakože ne, pak by to určitě vypadalo jinak. Sorry, ale tohle je prostě můj názor a ty máš taky právo na svůj.
PS: Nauč se psát bez hrubek..
5.3.2011
Re: Re: Re: O filmu
Měl jen to, co si zasloužil.. To mi tam vypadlo..
5.3.2011
...
To je strašně smutnej film, jak mu zabili tu rodinu, ale nakonec je s ní *4* Takže to má jakoby dobrej konec.:-)
8.11.2008
Re: ...
Ten konec je úžasný, velkolepý... Už jen kvůli němu bych se na ten film dokázala dívat pořád znovu. *3* *5*
27.6.2009
Tento formular nevyplnujte!!!