testovaci text

Diskuse pro Film Goyovy přízraky

Příběh se odehrává v roce 1792, kdy Goya nastoupil na španělský královský dvůr jako dvorní malíř. Je založen na vztahu Goyi a jeho múzy Ines. Třetí zásadní postavou velkého dramatu je Goyův přítel, katolický mnich Lorenzo. V časech, kdy se Evropou jako morová nákaza šířila francouzská revoluce, posílila katolická církev ve Španělsku svou moc znovuobnovením inkvizice, což mělo zastrašit obyvatelstvo toužící po revoluci a absolutní nezávislosti na jakékoliv despotické autoritě. Velký zlom v ...
« Novější 1 Starší »
mě se ten film líbil, jenom mi bylo líto Inez, ale nakonec když byla šťastná s jiným dítětem... jo, je to hezkej film, a i když moc Portmanovou nemusím, tady byla fakt dobrá a její hereckej výkon *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
29.2.2012
(nové) tararingapatamu (anonym)
-1

tak to je shit

tak to je teda težkej propadak,miloš forman takhle neurčitý film? hruza, zustal slepěvěřit že co natočí je skvělé_? o čem to je ? o lásce, šílenství, dětech, nebo o goyovi? ne , o ničem ani o revoluční době, příběh se těžce odvíjí od začátku do konce, ale kde je konec ? kde je začátek , kurva asi prestal milos hulit , jinak to nechapu a znamka 9,95 to jsme kde, ? at delá film treba vaclav havel, taky nejde urazit. milosi formane slabe a plytke, nasras me
24.5.2007
(nové) tararingapatamu (anonym)
-4

Re: tak to je shit

a to jsem se taky jeste tesil na varhana, moc mu preju, ale ze by tam byla muzika ktera by to zvedla? no fakt nevím , asi ho tam ten pán vystrihnul, kde je mjusik který by podkresloval scénu výrazně, že se jedná o zlom? warhane tím sis reklamu neudelal, a prál jsem ti ji , drž se nových mladych lidí a na osobnosti se vyser, máš navíc, a ja jsem formana vážně miloval,asi jsme zaspali, když se držíme celebrit, at žije Qentin, rodriguez a další co nezaspali na vavřínech. varhane zkusím to jeste jednou jen kvuli muziky, at vím? sceny kdy jsou lide úpúořád ve stejnych mejkapech i po letech-chudoba?
24.5.2007
(nové) Kate (anonym)
+19

Re: Re: tak to je shit

Každý má prostě jiný názor, protože Goyovy přízraky jsou můj absolutně nejoblíbenější film. Výkony herců jsou fantastické, děj skvělý, prostě strhující film, který miluju. *14* *14* *3*
23.11.2007

Re: Re: tak to je shit

nekecej blbiny,vždyť je to skvělý film
12.7.2009
« Novější 1 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se

Profesionální monitoring
serverů
zajišťuje SiUX
Monitoring serverů
Copyright © 2002-2012 OSOBNOSTI.cz, ISSN 1801-5131, Reklama - Kontakt - RSS (2.0)
Publikování nebo šíření jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu je zakázáno.
REKLAMA