Přejít na výpis diskuzí

Gympl

FILM 22.8.2007 
37 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zajímavosti:
    Film čerpá inspiraci z knihy "Graffiti Rules" od ředitele gymnázia Tomáše Houšky a z osobních zkušeností sprejera Pavla Noska.
  • Nevíte..

    Ahoj, slyšela jsem že má bejt Gympl 2, a to by fakt mohl protože to pořádně neskončilo :) ...nevíte o tom něco ? :)
  • m.jacksonka

    The Best :)

    Tak tenhle film mě dostal :) Super obsazení herců, a fakt skvělá ukázka toho, co se dneska u týhle generace děje :) A ty hlášky prostě super, hlavně toho, co hrál toho zhulenýho týpkka :D "Vy tu pěstujete ryby jo? To sou uplně stejný jak máme doma." "Ty vole, to jsou tvoje ryby, jsme u tebe v bytě." :D Jedna z hlášek, kterym se tlemim ale fakt krutě :D A pohled Tomáše Vorla jr. mě dostával, fakt že jo :)
  • mmajulina96

    Ahojky

    Ahoj hele neví někdo jak se jmenuje pravím jménem ten zhulenej????? díky za odpověd
  • lenca111

    gYmPl je ploste pecka

    dyz sem ho widela tak sem smichy spadla z postele hlavne ten zhulenec a ty jeho hlasky(u toho opravnyho zk.,v ty hospode,atd....)no ty woe no ploste my best filmik..... *5* *14* *14*
    LoWjUjU tUtEn fIlM dIwAm sE nA nEj sKoRo kAzDeJ dEn *14* *1* ......BiG LoWe *14*
  • Gympl je suprovej film

    Tohle je good film akorá jsem ho neviděla celej.Vyděla jsem ho do toho jak tak řikali :,,Ty jsi snim taky spala ?! Já jsem snim nespal! ´´ a tohle je hustý a mi jsem na to koukali místo HV a kluci to furt píšou na icq a řikaj když je potkáme na ulici a furt se tomu smějou,ale já a moje kámošky si myslim že jsou už kluci teda trapný,ale to sem nepatří *13*
  • missska

    gympl

    skvělý filmík!!.. hlavně ti dva nejlepší tam *14*
  • eeeeeee

    ještě jsme to neviděla ale kámoška řikala že je to hustý
  • nik011

    good

    mrte film
  • bitchkaa

    Koment

    Ahoj lidí! *3*

    Chtěla bych taky přidat svůj názor. Díky tomuto filmu jsem začala žít. než jsem ho viděla, byla jsem jen troska, která věčně brečela a neuměla skrývat emoce, hádala se apod. Potom jsem ale šla do kina na tenhle film a v něm jsem se objevila. Díky hudbě(Indy a Wich), jsem začala poslouchat hip hop, kterým i žiji. A graffiti? Od doby co jsem tenhle film viděla tím žiji. Všechno si vybíjím na tomhle umění. něco mě rozbrečí? Ne, teď už ne. Teď si jdu sednout ke stolu, kreslím a pak jdu na zeď. Nicméně filmu bych asi nic nevytýkala, jen možná to, že hercům občas nebylo rozumět(podotýkám že to není kvalitou zvuku!), ale to už je výtka k hercům. Určitě se mi líbilo obsazení Jiřího Mádla, hlášky apod. hodnotím čtyřmi hvězdami.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit