Diskuse pro
Film
Harry Potter a Tajemná komnata
Harry Potter (Daniel Radcliffe) stráví krásný konec prázdnin s rodinou svého nejlepšího přítele Rona Weasleyho (Rupert Grint) a náladu mu nezkazí, ani když se na Příčné ulici seznámí s novým učitelem obrany proti černé magii – samolibým Zlatoslavem Lockhartem (Kenneth Branagh). Spolu s Ronem a Hermionou (Emma Watson) se po prázdninách vrátí do kouzelnické školy v Bradavicích a nemá ani ponětí o tom, že mu hrozí smrtelné nebezpečí. Začínají se tam totiž dít prapodivné věci, při kterých tuhne ...
Taková zajímavost:
Obrovská černá příšera, která doprovází Hagrida, byl ve skutečnosti neapolský mastin jménem Hugo. Protože měl často běhat po lese, filmaři kvůli němu vystýlali zemi měkkým mechem, aby si neodřel tlapky.
3.3.2012
kdo otevřel komnatu
Byla to Ginny Weasley to ona psala výhružné vzkazy na zěď ona otevřela tajemnou komnatu
13.11.2010
HP2
nádherný film *4*
15.8.2010
Ahoj
Ahoj já mám tento díl HP nejradši jako film a i jako knížku.Četli jste to? Jestli ne tak si přečtete všechno hezky od 1.dílu přes 2.,3.,4.,5.,6. až po sedmý díl. Už jse těším na film sedmičky,půjdu do kina.Ahoj mějte se fajn.
15.10.2009
Filmík
Mě se osobně líbí víc filmík! *1*
16.4.2009
ahojky všem
Ahojky lidičky,
chtela jsem se zeptat jestli nemate nekdo zajem o sbirku Harryho Pottera, jetli jo ozvete se na tmrachel@seznam.cz. . .papa *3*
27.1.2009
HP a tajemná komanta
Je pro mě osobně nejhezčí film.Ne jen že se drží zuby,nehty knihy ale je taky boužel posledním filmem skvělého a pro mě jediného opravdového Brumbála.Kterého nezapomenutelně stvárnil Richard Harris
16.1.2009
hezké,...
velmi hezký film, ale ostatní se mě líbili více *4* *4*
24.11.2008
HP
Dobrej film, opět se věrně drží knižní předlohy. Výběr herců dobrý...
20.7.2008
Tento formular nevyplnujte!!!