Diskuse pro
Film
Harry Potter a Relikvie smrti:část 1
Jelikož Harry (Daniel Radcliffe) bude mít za chvíli 17 let, a tím se stane v kouzelnickém světě dospělým, ztratí se ochrana, kterou mu poskytoval dům Dursleyovi. Fénixův řád sa ho přesto rozhodne přemístit na jiné místo, což se jim s nemalými problémy i podaří. Harry se spolu s Ronem (Rupert Grint) a Hermionou (Emma Watson) rozhodne odejít ze školy, v níž se novým ředitelem stal Snape (Alan Rickman), a pokračovat v hledání viteálů. Lord Voldemort (Ralph Fiennes) však tiež nelení a postupne si podmaňuje ...
Nejlepší film co sem kdy viděla. Prostě super!!! *1*
7.4. (47 dnů)
Zajímavost:
Při každém natáčení dílů o Harrym Potterovi se používali exteriéry hradu Alnwick.
3.3.2012
Obrovská černá příšera, která doprovází Hagrida, byl ve skutečnosti neapolský mastin jménem Hugo. Protože měl často běhat po lese, filmaři kvůli němu vystýlali zemi měkkým mechem, aby si neodřel tlapky.
3.3.2012
Možná se mnou polovina souhlasit nebude, ale škoda, že nebude pokračování. Je mi to trochu líto :-) Super film :-)
12.12.2011
web-prosba
Mohla by ch mít prosbu? nemáte někdo odkaz na něakou stránku o novinách z HP ,nebo přímo o Severusi Snapeovy(Alan Rickman) Kromě : alanrickman.cz a snapeova.blog.cz(tyto stránky mám očíhlé.Obecně,bloguji několi let,takže adresy končící blog.cz většinou znám.)
Nezáleží na tom,v jakém jazyce stránky jsou..budu ráda za cokoli.Kdyžtak se prosím ozvěte na dark-dragon.blog.cz (tam trávím nejvíce času) děkuji.
6.8.2011
harry potter7
já jsem na tom byl v kině s maminkou a nejhorší tam byl ten obří had,jak otevřel dokořán tu svou držku.moje maminka zavřela oči,a já jsem se zněj málem posral ty vole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1*
6.4.2011
Re: harry potter7
to byla jedina scena u ktere sem se lekla ae pak sem se zacala smat :DDDD
4.6.2011
strašně se těšíím
nevíte prosím kdy to má vyjít na dvd?
10.3.2011
Re: strašně se těšíím
Na stránkách Bontonlandu je již předobjednávka a vyjde to 13.4. *3*
12.3.2011
eliska vrabcova (anonym)
-1
Re: strašně se těšíím
Re: Re: strašně se těšíím
vyšlo to v pátek 15.4.2011 *3*
28.4.2011
Bomba
film je upe uzasnej vsem ho vrele doporucuju uz se tesim na druhou cast *3*
26.2.2011
-
Je to total bestovej film *14* Draco Malfoy *14* je tam senza a upa k sežrání (i když v 6. dílu byl ještě lepší *3* ) jenom škoda že umře Fred Weasley :'( *9*
28.1.2011
ahojky
ahoj já herryho pottra mam moc ráda deiv je skvělej to je emma a ropert je to ne serial
*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
10.2.2011
..
Neznáte nekdo stranku kde by sa to mohlo stahnut ČESKY??:DD díííík!..;)
20.1.2011
Re: ..
obávám se, že s českým dabingem to neseženeš *9* na "ulož to" to rozhodně není. buď jen anglicky s titulky anebo slovenský dabing, ale český ne e *9*
20.1.2011
Re: Re: ..
Na ulož to.cz je to česky ale jen 1 část!!
22.7.2011
Tento formular nevyplnujte!!!