testovaci text

Diskuse pro Film Harry Potter a Relikvie smrti:část 1

Jelikož Harry (Daniel Radcliffe) bude mít za chvíli 17 let, a tím se stane v kouzelnickém světě dospělým, ztratí se ochrana, kterou mu poskytoval dům Dursleyovi. Fénixův řád sa ho přesto rozhodne přemístit na jiné místo, což se jim s nemalými problémy i podaří. Harry se spolu s Ronem (Rupert Grint) a Hermionou (Emma Watson) rozhodne odejít ze školy, v níž se novým ředitelem stal Snape (Alan Rickman), a pokračovat v hledání viteálů. Lord Voldemort (Ralph Fiennes) však tiež nelení a postupne si podmaňuje ...
« Novější 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Starší »
Nejlepší film co sem kdy viděla. Prostě super!!! *1*
7.4. (47 dnů)
Lynette (anonym)
Zajímavost:

Při každém natáčení dílů o Harrym Potterovi se používali exteriéry hradu Alnwick.
3.3.2012
Obrovská černá příšera, která doprovází Hagrida, byl ve skutečnosti neapolský mastin jménem Hugo. Protože měl často běhat po lese, filmaři kvůli němu vystýlali zemi měkkým mechem, aby si neodřel tlapky.
3.3.2012
Možná se mnou polovina souhlasit nebude, ale škoda, že nebude pokračování. Je mi to trochu líto :-) Super film :-)
12.12.2011

web-prosba

Mohla by ch mít prosbu? nemáte někdo odkaz na něakou stránku o novinách z HP ,nebo přímo o Severusi Snapeovy(Alan Rickman) Kromě : alanrickman.cz a snapeova.blog.cz(tyto stránky mám očíhlé.Obecně,bloguji několi let,takže adresy končící blog.cz většinou znám.)
Nezáleží na tom,v jakém jazyce stránky jsou..budu ráda za cokoli.Kdyžtak se prosím ozvěte na dark-dragon.blog.cz (tam trávím nejvíce času) děkuji.
6.8.2011
vojta (anonym)
+2

harry potter7

já jsem na tom byl v kině s maminkou a nejhorší tam byl ten obří had,jak otevřel dokořán tu svou držku.moje maminka zavřela oči,a já jsem se zněj málem posral ty vole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1*
6.4.2011

Re: harry potter7

to byla jedina scena u ktere sem se lekla ae pak sem se zacala smat :DDDD
4.6.2011
Martina (anonym)
-1

strašně se těšíím

nevíte prosím kdy to má vyjít na dvd?
10.3.2011

Re: strašně se těšíím

Na stránkách Bontonlandu je již předobjednávka a vyjde to 13.4. *3*
12.3.2011
eliska vrabcova (anonym)
-1

Re: strašně se těšíím

dne 22.4.2011
27.4.2011
Vendy (anonym)

Re: Re: strašně se těšíím

vyšlo to v pátek 15.4.2011 *3*
28.4.2011

Bomba

film je upe uzasnej vsem ho vrele doporucuju uz se tesim na druhou cast *3*
26.2.2011
Malfoyka (anonym)
-3

-

Je to total bestovej film *14* Draco Malfoy *14* je tam senza a upa k sežrání (i když v 6. dílu byl ještě lepší *3* ) jenom škoda že umře Fred Weasley :'( *9*
28.1.2011
Emily Simsnová (anonym)

ahojky

ahoj já herryho pottra mam moc ráda deiv je skvělej to je emma a ropert je to ne serial
*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
10.2.2011
.. (anonym)
+3

..

Neznáte nekdo stranku kde by sa to mohlo stahnut ČESKY??:DD díííík!..;)
20.1.2011
Vendy (anonym)
-1

Re: ..

obávám se, že s českým dabingem to neseženeš *9* na "ulož to" to rozhodně není. buď jen anglicky s titulky anebo slovenský dabing, ale český ne e *9*
20.1.2011

Re: Re: ..

Na ulož to.cz je to česky ale jen 1 část!!
22.7.2011
« Novější 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Příspěvky jsou z těchto diskusí:

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se

Profesionální monitoring
serverů
zajišťuje SiUX
Monitoring serverů
Copyright © 2002-2012 OSOBNOSTI.cz, ISSN 1801-5131, Reklama - Kontakt - RSS (2.0)
Publikování nebo šíření jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu je zakázáno.
REKLAMA