testovaci text

Diskuse pro Film Harry Potter a Princ dvojí krve

Harrymu a jeho přátelům opět začal nový školní rok, a sním i mnoho dobrodružství. Kouzelnická říše již uznala, že se lord Voldemord vrátil. Harry a Brumbál se vydávají na tajuplná místa. No rozhodně se v tomto školním roce nebude nikdo nudit!! Povzbuzeni návratem Lorda Voldemorta působí Smrtijedi spoušť jak ve světě mudlů, tak ve světě kouzelníků a Bradavice už dávno nejsou tím bezpečným místem, jakým kdysi bývaly. Harry má podezření, že nebezpečí je přímo v Bradavicích, ale Brumbál se ...
« Novější 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Starší »
Z filmování:

Obrovská černá příšera, která doprovází Hagrida, byl ve skutečnosti neapolský mastin jménem Hugo. Protože měl často běhat po lese, filmaři kvůli němu vystýlali zemi měkkým mechem, aby si neodřel tlapky.
3.3.2012
Nevíte někdo datumy premiér HP 1, 2, 3, 4, 5, 6?
26.11.2011
radík (anonym)
podle mě harry potter je jedno jaký díl ale myslím si že je to nej film na světě. *14* *3* *14* *3* *4*
13.8.2011

Web-prosba

Mohla bych mít prosbu? nemáte někdo odkaz na něakou stránku o novinách z HP ,nebo přímo o Severusi Snapeovy(Alan Rickman) Kromě : alanrickman.cz a snapeova.blog.cz(tyto stránky mám očíhlé)
Nezáleží na tom,v jakém jazyce stránky jsou..budu ráda za cokoli.Kdyžtak se prosím ozvěte na dark-dragon.blog.cz (tam trávím nejvíce času) děkuji.
6.8.2011

poiu

mě se líbí hra ale ujde to *3* *15* *3*
25.3.2011

Re: poiu

já tu hru možná budu mít :)
3.7.2011
Victoria (anonym)
+3

Supeer

Mě se ten film moc líbil, až na to že umřel Brumbál a některé věci tam byly úplně jinak než v knížce - např. hořelo Doupě. Ale líbí se mi, že se dá Harry konečně dohromady s Ginny a taky Fred a George Weasleyovi jsou super! Už se těším na Relikvie *3*
15.9.2010
An (anonym)
+2

Re: Supeer

Souhlasim, Doupě a Harry v bufetu tam neměli co dělat, těšila jsem se, jak pro něj rumbál přijde a ono tohle...závěrečná bitva pěkně odfláknutá, ale jinak to, jak tam rozebírají ty vztahy (Ron a Levandule, Harry a Ginny atd.) je moc fajn, do toho Draco a jeho úkol, prostě super.
20.3.2011
Mia (anonym)
+2

děs

Film se mi celkem líbil, až na to, že mi to přišlo jako nějaká parodie...četla jsem i knížku a podle mě to hrozně zkrátili a předělali, některé scény tam chybí...jiné tam vůbec nemají co dělat...některé jsem si při čtení knížkypředstavovala úplně jinak...-například polibek Harryho a Ginny.
15.8.2010

..........

Tenhle díl je bomba...ale víte že v posledním dílu(...a Relikvie Smrti) v knížce zemře Fred Weasley??krutý co a ještě zemře Nymfadora Tonksova a vlkodlak Remus Lupin
11.7.2010
« Novější 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se

Profesionální monitoring
serverů
zajišťuje SiUX
Monitoring serverů
Copyright © 2002-2012 OSOBNOSTI.cz, ISSN 1801-5131, Reklama - Kontakt - RSS (2.0)
Publikování nebo šíření jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu je zakázáno.
REKLAMA