Diskuse pro
Film
Holky z naší školky
Chcete, aby z vaší dcery nevyrostla fňukna, která se při sebemenším problému sesype? Pošlete ji do školy St. Trinian’s! Tam vládne anarchie a mladé slečny musí mít pořádně ostré lokty, aby přežily svérázné metody svých profesorů a ulítlé nápady spolužaček.
Jenže škola je právě před krachem, protože ředitelka tohoto podivného institutu si s ničím moc neláme hlavu, a to ani s upomínkami od banky, kterých už má pěknou hromádku. Takže je třeba vymyslet plán. Velmi chytrý plán, který ...
(nové)
Zlatíčko (anonym)
+3
Písnička
Ahojky,nevíte někdo jak se jmenuje ta písnička co je na konci jakože na tom večírku? Odpověď mi pošlete plsky na mentolka@seznam.cz děkuju *7* *3*
25.3.2011
(nové)
Denise..:)) (anonym)
-1
Co je to za písničku..:))
http://www.youtube.com/watch?v=jB5K E-JSC2c&feature;=related
plsky jak se jmenuje ta písnička v 5:55...nikde ji totiž nemůžu najít..a moc se mi líbí.. *3*
12.12.2010
(nové)
Miss.Kissinka (anonym)
:-)
Krááásný filmík. *1* Já ho mám i na DVD v originálu *3* *1*
7.2.2010
super
Skvělý filmík.Nejlepší jaký sem viděla
28.9.2009
...
Luxusní filmek prostě *14*
22.9.2009
geniaalne
uplne geniaaalny film hlavne ta cast "je to krava" "Prosim?" "Emilly kravova protahni se vyborne skvele" *1* *1* *1* *1* *1* *1*
2.9.2009
Re: geniaalne
jo to je fakt dobry *1* *1*
6.9.2009
nej
je fakt husteej *1* *1* *1*
29.7.2009
LOVE
AHOJKY LIDIČKY TENHLE FILMÍQ FAT NEJ NEJ NEJ nevíte kde se na to můžu kouknout online??
21.7.2009
(nové)
Sandra (anonym)
-1
Re: LOVE
no můžeš se na to mrknout tady: http://divx.kinotip.cz/holky-z-nasi -skolky-2007/ ale bohužel ten dabing jde trošku napřed než film:(
10.6.2010
Maximum pro tenhle film!
Tak tenhle filmík byl asik nejvííc*1* ,,prostě z týřiditelky nemůžu jak to byl vlastně chlap:D, a ty umělý zuby jak měl:Dno konec prostě:D nejvíc St.Trinian´s...... *1*
21.4.2009
moc moc moc Krásný
Ouu..tak tenhle film je mrtě hustej!!Ouu...Kurna ty USA herci jsou moc dobříí
10.4.2009
Tento formular nevyplnujte!!!