Diskuse pro
Film
Hudbu složil, slova napsal
Alex Fletcher (HUGH GRANT) je vybledlá popová hvězda 80. let, o kterou je zájem už jen mezi skalními nostalgiky, kteří navštěvují vesnické zábavy. Jednoho dne jej kontaktuje médii oslavovaná hvězdička Cora Corman, která jej požádá, aby jí napsal písně na její nové album a ještě si s ní zazpíval duet. Každý má právo na svůj comeback, jenže Alex má problém – už celé roky nesložil ani notu a psaní textu mu nikdy dvakrát nešlo. Vždycky to za něj dělali jiní. Jenže teď má během několika málo ...
bombaaaaaaaa
tak já jsem byla z filmu fakt nadšená,protože jsem v době Duranů,Moderňáků a Roxetů chodila po diskotékách a muzika mě vždycky zajímala a zajímá.Skládám si pros ebe muziku a když jsem slyšela o tomhle filmu,musela jsem koukat.nádhera.o to víc mě dostalo,že tu super bombu pro Coru složil syn režiséra,kterému je 11 let.já se tu patlám v 35 letech a 11 let kluk a taková bomba./vodní písen a hit skupiny pop mě zaujal okamžitě a je škoda,že už neexistovala v té své době,protože dnešní mládež už takovou písničku asi neocení.takovou klasickou popovku,dneska už jen tuc tuc tuc tuc.....hlavně basy...prostě super *3*
12.4.2010
Re: bombaaaaaaaa
od te doby co sem viděla tento sklvělý film s ještě lepším hercem Hugh Grantem mě zaujal tak že se s tal mým oblýbeným a písničky s tohoto filmu poslouchám každý den (protrože mě nějakým zpusobem oslovily) prostě skvělý film a skvělé písničky
7.9.2010
Re: Re: bombaaaaaaaa
prosim te když poslouchaš ty písne z toho krasnýho filmu,kde bych si je mohl taky stahnout???dekuji
22.1.2011
Re: Re: Re: bombaaaaaaaa
pop goes my heard mp3 ;)
24.1.2011
Re: Re: Re: bombaaaaaaaa
dej emajl a ja tio je pošlu v odkazu už stahnute což ?
28.1.2011
Hudbu složil,slova napsal
Nejlepšííí!! Hugh Grant opět dokonalý!!
28.3.2010
Hezké až překvapující
Jsem o dva roky starší než Alex,tak že si velmi dobře tu dobu vyjaśńuji.Velmi dobře si pamatuji když Frenki přišel s Rilexem a myslím že se tvůrci do doby trefili.Film mě opravdu zaujal a dokonce donutil ho vzhlédnout celý v jednom kuse.Což u běžných filmů nebývá zvykem.Film doporučuji nejen pamětníkům.A je též jeden z mála na který se s chutí podívám znovu.Mé hodnocení: 1 až 1- .Děkuji
31.1.2009
úžasné
hugh zde byl opět dokonalý, jeho tančící zadeček je ta nejkrásnější věc na světě, je dokonalý, všem moc doporučuju *3* *3* *3*
3.7.2007
Tento formular nevyplnujte!!!