testovaci text

Diskuse pro Film Jánošík. Pravdivá historie

V našem příběhu poznáváme Jánošíka (Václav Jiráček) jako vojáka Rákocziho vojska. O pár let později ho vidíme v císařském vojsku, kde hlídá vězně u správce Bytčianského zámku Krištofa Ugronoviča (Marián Labuda). Jednoho však neuhlídá, nebo spíše uhlídat nechce... Je jím dávno pronásledovaný zbojník kapitán Tomáš Uhorčík (Ivan Martinka). Další zimu tráví Jura doma v Terchovej. Uhorčík si ho najde a přesvědčí ho, aby se přidal ke zbojníkům. Jánošík si brzy získá obdiv jak ...
« Novější 1 Starší »
Karina (anonym)

propadák

čekala jsem od tohoto filmu mnohem víc. své příznivce si určitě najde,ale pro mě je to totální propadák. plus dávám akorát krajině, kde se film točil.
24.8.2010

Nic moc

Nikoho se nechci dotknout, ale tenhle film se mi jevil jako pěkná hovadina. Pan Jiráček je sice moc hezký, ovšem to celkovou atmosféru filmu nezachránilo. Herecké výkony nic moc. Snad jen kostýmy, hudba a scenérie stojí za kapku uznání...
13.3.2010
henry (anonym)

PEKNY HEREC

mne sa paci velmi herec ktory hral tohto janosika je velmii pekny *3*
30.11.2009

Nádhernej film..

Bože tenthe film je tak nádhernej..Je drastickej ale poukazuje na to jak se prostě v té době žilo a jsem hrozně ráda že tresty smrti apod.už nejsou protože v kině při posledním snímku při zavěšování Jura Jánošíka jsem musela odejít protože mi ho bylo tak líto..Moc bych chtěla vidět natáčení tohodle filmu ale asi bych se moc bála *4* Mooooc luxusní film...A na hlavní roli vybrali toho nejlepšího herce..ta role mu moc slušela a byla až neskutečně přesvědčivá..Moc děkuju za ten krásnej zážitek *14*
17.11.2009

nikdy

Nechci se nikoho dotknout, ale mně se film absolutně nelíbil. První polovina mi přišla o ničem a druhá až moc brutální a nechutná. Tento film nikdy více!
27.9.2009
dagmich (anonym)
-2

dobrý

super film!!! *1*
25.9.2009
Marcy (anonym)
+4

Diskuze na Lidech

Ahojky. Pro fanoušky tohoto filmu je na lidech založena diskuze Jánošík. Pravdivá historie. Zatím tam jsou dva lidi, tak se prosím dyžtak připojte a podělte se o své zážitky. *3* *4*
25.9.2009

Bomba filmík =D

bestovej fim a pěknej herec...mooc doporučuju... *14* *14* *1* *15* *4*
20.9.2009
Janča (anonym)
+1

Re: Bomba filmík =D

Ten herec který hraje Jánošíka je upe LOVELY *14* *14* *14*
13.10.2009
« Novější 1 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se

Profesionální monitoring
serverů
zajišťuje SiUX
Monitoring serverů
Copyright © 2002-2012 OSOBNOSTI.cz, ISSN 1801-5131, Reklama - Kontakt - RSS (2.0)
Publikování nebo šíření jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu je zakázáno.
REKLAMA