Diskuse pro
Film
Kriminálka Miami
Další z řady kriminálních seriálů, který se pokouší přijít z něčím novým, jak se v USA stává zvykem (viz. 24hodin). I zde si pro nás tvůrci připravily něco zvláštního a to netradiční záběry, kdy můžeme vidět, jak nůž projíždí jednotlivými vrstvami kůže, kulka prolétá hlavou a vytrhává kusy lebky nebo detailní záběr na působení jedu, které nám objasňují, jaký přesně efekt měl právě zjištěný fakt.
Sice jde už o spin-off seriálu CSI (Kriminálka Las Vegas), přesto svému vzoru ...
Ahoj
Ahoj, mám ráda Kriminálku Miami, ale vůbec nevím, kdy jí dávají. *7*
14.2.2011
epizody online
prosim nevite kde jsou uplne vsechny dili online??hlavne hledam 7 a 8 serii prosim moc to specha
6.11.2010
Emily procter je těhotná
ahojky
Emily Procter ( Calleigh Duquesne)
je těhotná , v nově natočené 9. řade již s velkou pravděpodobností nebude hrát *9* *9*
no snad se tam vrátí ...
nové info přinesu do 2týdnů :)
10.9.2010
Snad ale kohl aby se tam vrátit pak už by to nebyla ta dobrá Kriminálka Miami *2* *2* *2*
5.11.2011
miami
nevi nekdo kde se podivat nebo stahnout 1.dil 8 serie
28.8.2010
(nové)
Flower (anonym)
+2
;/
Jack: dííky *15* no je to drastické tá mafia je dosť brutálna *9*
a inak ľudia Danny Messer je z NY nie z miami *15* *15* *15*
25.8.2010
;/
jj a ešte.. 20 časť 7. série.. neviete prečo uniesli Wolfa?? lebo som videla iba zostrihané video a dáko mi unikla pointa ;DD nebudú niečo riešiť s dákym dieťaťom?? to bude čo za dieťa?? ;D *7* *8*
16.7.2010
Re: ;/
moc ti k tomu asik neřeknu ale vím, že ho unesla Ruská mafie kvůli informcím...
19.8.2010
;/
ahooj.. hele nevíte jak to bude pokračovat ta 8. série když v poslední části se všichni dusili na té policejní stanici? *7*
1.7.2010
(nové)
Petulik (anonym)
-1
Re: ;/
Prosím nevíte někdo jak se jmnuje zrovna ten díl kde hraje Jeremy Sumpter? *3*
17.4.2011
Béééééééé
Horatio umřel, nééééééééé!!!! Já brečela!!! I když střelili Erica tam jsem bulela(páč se mi líbí) ale Horatio je hlavní postava, jak to mohli udělat???!!!!
2.2.2010
Re: Béééééééé
neumřel.jenom finguje.........
3.2.2010
Re: Re: Béééééééé
umřel,ae jen ve filmu;)Stačí se podívat na další díl;)
5.2.2010
Re: Re: Re: Béééééééé
fakt umrel ... neee... kdo ho zabil a jak to bude pokracovat???? *16*
6.2.2010
Re: Re: Re: Re: Béééééééé
Re: Re: Re: Re: Béééééééé
Re: Re: Re: Re: Re: Béééééééé
JO, NEUMŘEL!!! JEN TO FINGOVAL ABY MOHL ZABÍT TOHO HŇUPA OD JULIE JENOM UŽ NWM, JAK SE JMENUJE.... NO PROSTĚ TOHO GANGSTERA - JEJÍHO MANŽELA
18.7.2010
špatný překlad
ahojte lidi,prosím vás,ten,kdo psal popis filmu,neumí překládat,protože Without Trace neznamená Na stopě ale Beze stopy,tak jen abyste věděli
29.1.2010
Woods
hejky lidi , nevíte , jak se v kriminálce jmenuje její syn ??? jako opravdové jméno herce ... *14* díky moooc *3* *3* *3*
12.1.2010
Re: Woods
myslím od Alexx *1*
12.1.2010
Tento formular nevyplnujte!!!