Diskuse pro
Film
McLeodovy dcery (TV)
O tom, že aj ženy vedia ísť za svojim cieľom, rozpráva príbeh dvoch nevlastných sestier, ktoré spája ich otec Jack McLeod. Po smrti jej matky a brata pri pôrode sa Clairein otec McLeod znovu ožení. Jeho manželskou sa stane žena z mesta Ruth Silverman, s ktorou má ďalšiu dcéru Tess. Ruth sa však ťažko vyrovnáva so životom na vidieku a po čase sa rozhodne vrátiť spolu s Tess do mesta. Osud dve sestry opäť spojí až po smrti ich rodičov, kedy sa rozhodnú ujať dedičstva a rozvíjať nielen statok, ale aj ...
Jupíííí dávaj McLeodovy Dcery!! *14* *14* *2* *1* *8*
5.1.2012
Nevy nekdo kdy (v jakym dile) umre Claire?? dik za odpoved !
5.1.2012
(nové)
Shenny (anonym)
+2
Mcleodovy dcery dávají od začátku na ČT1, a už je asi druhá řada.Koukám na to každý den, a je to od půl jedenácté ráno. :)) *3*
1.9.2011
(nové)
Májina (anonym)
-1
Kate
Co se stalo s Kate? Napište na mail: v.c.e.l.k.a@email.cz
Byla jsem zrovinka na dvoče takže to nevím :) Díky
25.8.2010
konec
Hej 26.8. končí McLeodovy dcery :( a bude tam jezdit doktorka Quinnová... mohli by to davat uplne od zacatku zase (Mcleodovy dcery) :)
13.8.2010
Re: konec
no a ja prave budu s tatou na dovoleny to je hruza *8*
17.8.2010
Re: Re: konec
no však jo.... taky nebudu doma ... ale chci si to vypalit na dvd vsechny díly takze doufam ze to sezenu *14*
18.8.2010
Re: Re: Re: konec
az to sezenes tak mi prosim napis kde ja to nemuzu sehnat
25.8.2010
Re: Re: Re: Re: konec
na uloz.to to myslim je
28.8.2010
to jo bude se mi po nich moc stejzkat *9*
25.8.2010
to je blbý že mcleodovi dcery skončily,bylo by super kdyby to bylo od začátku nebo nový díly
26.8.2010
serie
já miluju 5. serii *14* *14* *14*
12.8.2010
Co se stalo s Jodi?
Hele sleduju to jen měsíc ale co se stalo s Jodi?Prej umřela...odpovězte plíííís *9*
11.8.2010
Re: Co se stalo s Jodi?
Ne ale oni to udelali ta Jody s tím Mattam (Robem) jako ze umreli oni jsou v ochraně svědku a tedka se má vrátit posledním díle
12.8.2010
Písnička
Hele nevíte jak se jmenuje ta úvodní písnička díky
11.8.2010
Re: Písnička
Rebeca Lavelle - Theme From McLeod's Daughters
12.8.2010
Prosím o pomoc :)
Ahoj, začala jsem to sledovat a zajímá mě vjaký řadě a jakým díle to dají dohromady Alex s Claire :)??
10.8.2010
BEzva
Hej tehle serial je muj nejoblibenejsi ale uz mne pekne sere jako GRACE má tedka hlas JODY a jako jediny kdo tam zustal od 1.serie byl ALEX ale ne on taky musi umrit.A nechápu proc na konci nemuze prijet i Tess,Nick,Kate, ROb tam prijede jenom JODY a MEG ale jinak super az na to ze polovina lidi umrela nebo odjela pryč *14*
10.8.2010
Tento formular nevyplnujte!!!