Přejít na výpis diskuzí

Teď a tady

FILM 9.3.2013 
18 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krásný film. A kdo jste ještě neviděli film Hvězdy nám nepřály, tak ho taky zkoukněte, ten je taky taky super. *14* . Hvězy nám nepřály se anglicky jmenuje Foult in our stars a Teď a tady je zase anglicky Now is good *4*
  • užasný film *14* *14* velmi smutny *13* *13*
  • http://tinyurl.com/ndcpnbf , to je nová verze odkazu, který jsem dal k Dakotě Fanning. A kde jsou i tipy na filmy podobné Now is good, Dlouhá cesta, atd.
  • Mně ten dabing taky sere, pardón. To je kabelovkový Cinemaxový dabing. Ale nelíbí se mi jen hlas pro Dakotu, ale ostatní, třeba její taťka nebo Adam, tam jsou dobré hlasy. Tady je to anglicky s cs titulkama. http://tinyurl.com/o6mmqbt , http://tinyurl.com/o4yf68z , http://tinyurl.com/ok3hgl7 ,Kota má v neděli narozeniny, 20 let !! *14* *3* *4*
  • Českým dabingem tomu dali pěkně na pr... Kdo to hergot dabuje Dakotu Fanning.Ať dabujou akčňáky, sci-fi, ale takovýhle klenot mají nechat origo. Na Youtube se to dá spustit s titulkama a na netu je to i s titulkama napevno, aspoň že tak. Nemáte tu český název filmu ,,Teď a tady,,
  • Koukal jsem na to s manželkou a musím na nás prásknout, že posledních dvacet minut jsme brečeli. Viděli jsme to v původním znění s titulkama. Dabing nebrat!! S dabingem jsem na to ještě koukal na kabelovce, ale nebylo to ůplně ono.Dakota Fanning je nadpozemská herečka, kdo by to byl řekl, že byla ještě ,,nedávno,, malé dítě.
  • časopis CINEMA č.12/2013 ůvodník, redaktor Petr Stránský - VIDĚL JSEM TAKÉ SPOUSTU FILMÚ, KTERÉ SE U NÁS NEPROMÍTALY, V TOMTO SMĚRU CHCI UPOZORNIT NA DAKOTU FANNING, VE VYJÍMEČNÉM PŘÍBĚHU UMÍRAJÍCÍ DÍVKY - TEĎ A TADY. To je český název filmu NOW IS GOOD. Proč ten film má český název, když nebyl a není k mání oficiálně *13* To je špatný *10*
  • Pouhých 12 měsíců stačilo filmu Now is good na to, aby na CSFD ve všech statistikách převálcoval jeden z nejlepších filmů Dakoty Fanning, Tajný život včel. A ten je přitom 5 let na trhu, na DVD, šel i v TV a tedy má i český dabing, což je obrovská výhoda. Now is good u nás nebyl ani v kinech, ani DVD, nemá dabing, ke stažení jen ilegálně na netu a jedinou reklamou je mu to, že si o něm lidi řeknou. A za 16 měsíců existence tohohle filmu, jsem o něm četl jen pidičlánek v Cinemě a po jeho (trojnásobném) vítězství na MFF Zlíně, jen v ekonomickém magazínu E15.
    Zlín bylo jediné místo, kde byl k vidění tenhle film, kromě netu. Takhle naši distributoři zachází s hvězdnou Dakotou Fanning, tento týden 112. místo v hitparádě IMDb.com, předminule 98.místo. A to v kinech nemá teď ani jeden film !! Tuhle parádičku, kromě Dakoty, dokáže jen pár desítek herců na světě. Ani Denzel Washington, superhvězda a parťák Dakoty z filmu Muž v ohni, tohle nedokáže. A z mladých herců jen pár, Emma Watson, Kristen Stewart, Jennifer Lawrence, Chloe Moretz a snad ještě Josh Hutcherson a Emma Roberts. A ještě vlastně Selena Gomez. Většina herců, se s bídou dostane do Top 500 a když se chtějí dostat do Top 100, tak musí mít v hodně kinech nějaký ,,biják,, Podotýkám, že v datábázi IMDb.com je minimálně 100 tisíc filmových hvězd, ale dost možná i 2x tolik.
  • Z toho filmu jsem měl depku ještě druhý den. Ne netvrdím, že je špatný, naopak. A je dobře, že ho natočili Angláni, protože Amíci by z toho udělali přeslazenej pudink. I tak ta moje u toho natahovala a já jí musel utěšovat *15* *4* Poslední sekundy toho filmu, to byl dobrý nápad, v tom je nějaká naděje.
  • Jejda, tohle je ještě lepší a jednodušší a rychlejší. I Now is good tam je. Akorát si to otevřete přes Mozillu firefox nebo Google chrome. Přes Explorer (mně) to nejde.
    http://1url.cz/Dq5U

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit