Přejít na výpis diskuzí

První republika

FILM 22.5.2014 
7 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jennie
    moc hezký, do téhle doby bych se chtěla sama podívat *2* není to nic lehkého, sehnat ty věci na to a zahrát to tak aby to vypadalo věrohodně, jen bych tam asi moc nedávala tu vraždu...
  • Seriál má svoje mouchy, ale dobře se na něj dívá a páteční večery dobře vyplnil. Je to taková lepší telenovela a na její pokračování se těším. Mojí nejoblíbenější postavou je Jaroslav Valenta, ale je to i proto, že herce Jiřího Vyorálka znám i z jiných filmů, kde hraje postavy, které nemají nic společného s JV. Je to skvělý herec, který dokáže zahrát různé charaktery.
  • A za Rakouska se bankovní příkazy nevypisovaly slovy? takže bylo možno 1 předělat na 7 ? A to by tam šlo tegdy i odělat nulu navíc, je-li tomu tak.
  • AŤ ŽIJÍ DUCHOVÉ!!! Benonniho jméno dávají autoři v titulcích až na konec (proč asi?)Ale i kdyby Benonni byl zloduch, který dokáže své představy vsugerovat nejen děvčeti s poškozeným mozkem ale i cizí (?-sám bude asi studovaný cirkusák)) cikánce, tak taková silná a přesná možnost indoktrinace prostě neexistuje! A koupil si za to kdysi Forda (kaprdié!)Dobrý právník s hypnotizérskými schopnostmi, měl zapotřebí vraždit pro 15 tis a 45 ještě ukrývá. Ale nechme se překvapit!JINAK poněkud natahované, vycpávky, opakované záběry a interiéry... no limitované finance. ALE na tu bídu,je to hezká podívaná, prakticky pohoda, žádné detailní drastické záběry, vulgarity... Příležitost pro méně známé, ale dobré herce.Toho času je to NADPRŮMĚR ! Už to dosleduji. PS. Jaroslav je na rozdíl od poněkud nemastného Vladimíra zatím celkem sympatický dareba.
    • Na konci v titulcích je jméno Pavla Kříže, který přece jen je slavný "Básník" :) Jaroslav vs Vladimír...i já mám ten pocit :)
  • první republika je ten nejlepší seriál na světě,už se těším na další díly.
    PS-vrahem je jejich právník benoni *1*
  • luciel
    je to krasny hezči už byt nemuže *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit