Přejít na výpis diskuzí

Ro(c)k podvraťáků

FILM 4.3.2007 
9 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Splachnout? do zachodovy misy, pokud mozna nejblizsi
  • ?

    Prosím vás, nevíte někdo kde bych tento film mohla stáhnout? Díky
    • Na ulozto.cz *1* *12* *3*
  • Pavel??

    hooj ... prosimvas koho (neo aspov v jaky chvilce) hraje Pavel Cejnar??? .. Muj oblibeny film i muj oblibeny muz =) a ja si ho tam nikdy nevsimla *16*
  • rose11

    Leonardo DiCaprio (Rose11)

    mno...... je to dobrej filmík ale souhlasím s neregistrovaným uživatelem ale jinak děěěsnáá prča
  • První film Janáka, který obashuje občas alespoń nápad

    Řekl bych, že se pan režisér a scénárosta v jedné osobě poněkud zlepšuje. Tentokrát je humor o poznání inteligentnější a děj hnaný akcí a občas je znát i jakš takš inteligentní vtip.

    Co bych vytkl všem filmům tohoto tvůrce je naprostá nezodpovědnost v návodnosti a neúctě k hodnotám slušných lidí. Přestože s ena FAMU učí, že filmy vychovávají, tak v jednom filmu máme totální neúctu a divže ne kriminalizaci horské služby, v příštím filmu se plive po hasičích a v tomto filmu se vzyzdvihují kríminálníci a vyděrači a ukazuje se, že za zločin nepřichází trest a že je to hrozná sranda někoho vydírat.

    Nelíbí se mi to. Hodně bych si přál, aby autor zmoudřel a pochopil, že co dělá člopvěka inteligentním je nadhled a že tvůrce by měl mít alespoń nějakou minimální morálku a chápat, že fiml je poselství a ne jen vetil k nějakým vlastním mindrákům a naivním představám o realitě, se kterou nemá scénárista žádnou zkušenost.

    Seriózní filmaři si platí poradce. Nemyslím si, že by na to produkce v tomto případě neměla. Dost men iritují filmy, které jsou o něčem, o čem tvůrce zjevně nic neví a jen se snaží lacině pobavit.

    Na druhou stzranu tento film je z hlediska kvality humoru mnohem výše než předchozí dílka autora, která patří bez diskusí do propadliště dějin. na tohle se dá po letech kouknout snad i podruhé.
  • katybe

    nej

    je to muj nej film!!!!!! *4* *4* *5* *1* *1* *3* *5* *14* fakt
  • kikina

    je to fakt pupeeeeeeeeeeer film *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: kikina

      tjn je to super hlavne tam sou nadherny herci *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit