testovaci text

Diskuse pro Film Star Wars : Epizoda III - Pomsta Sithů

Válka! Republika se hroutí pod brutálními útoky vůdce separatistů hraběte Dooku. Na obou stranách jsou hrdinové. Před zlem však není úniku. Krutému generálu Grievousovi, mozku separatistů, se podařilo nečekaně proniknout do hlavního města Republiky a unést kancléře Palpatina, vůdce Galaktického senátu. Zatímco se separatistická armáda droidů pokouší uniknout z obléhaného města s cenným rukojmím, dva rytíři Jedi se zoufale snaží polapeného kancléře zachránit. Je téměř nemožné říci, kdy ...
« Novější 1 Starší »
Je mi z toho na nic... Jak se Anakin přidal s Sithum a ztratil sam sebe. Je hezke, že nechtěl aby jeho laska umřela, ale vzal to za špatnou niť. Kdyby se tim nestal, tak ho to nepohltí a nezničí to dobro z dvou dílů a vše by bylo ok. Fakt hnusný. Tenhle díl měli filmaři ukončit hezky a ne takhle tragicky. Určitě se nikdy už na tenhle díl nepodívám, protože je mi z něj šoufl..škoda.. *13*
21.1.2012

b

nesnáším tenhle díl tady v tom je ten úpadek toho všho Jediové vymřeli
27.2.2009

No coment

Je to náádhernej film akorát mi je strašně líto jak to nakonci skončí...i když na těch fotkách na konci je on kat sexy.... *4*
11.1.2009
(nové) Berny14 (anonym)

Mazec

Muj nejoblibenejsi film.... ale nakonci hodne smutnz... ale bezkonkurencne nej.. film jakz kdo kdz natocil.... velky aplaus *1* *4* *1*
21.12.2007
(nové) Prcek (anonym)
+1

Re: Mazec

Ahoj fandové, nevíte náhodou někdo, jak přesně dlouho trval souboj s těmi světelnými meči? V kině jsem to nestopoval a dvd nemám *9*
24.1.2008

Re: Re: Mazec

Mno mrkni se na youtubku tam si zadej celej anglickej názem a no t to vyjede, myslim že ten souboj je druhej nebo třetí...
11.1.2009
« Novější 1 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se

Profesionální monitoring
serverů
zajišťuje SiUX
Monitoring serverů
Copyright © 2002-2012 OSOBNOSTI.cz, ISSN 1801-5131, Reklama - Kontakt - RSS (2.0)
Publikování nebo šíření jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu je zakázáno.
REKLAMA