Přejít na výpis diskuzí

Hostitel

FILM 7.3.2013 
16 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veľmi zaujímavý film s herečkou o ktorej budeme ešte veľmi veľa počuť. Držím jej palce k ostatným filmom. A je málo podstatné či sú vysoko hodnotné, alebo nie. Dôležité je, že si pri nich človek oddýchne a povedzme ulahodí duši.
  • Nejlepší film na celým světě. Uzasni herci a skvělý efekty. Opravdu nejlepší film.
  • LilyCampbellBower
    Dokonalý film ale dokonalejší knížka. K tý knížce jsem se moc nechtěla přiblížit, jako jí číst, ale teď můžu být ráda že jsem si jí přečetla. Nešlo to tedy podle mých plánu, což myslím přečíst si knihu a potom skouknout film. Udělala jsem to tedy obráceně a to jsem o té knížce a filmu nic nevěděla. O čem to je, takže jsem se dívala na něco co nevím co je. Z filmem jsem byla dost spokojená. Obsazení Melanie, Jareda, Iana a dalších bylo super. Kniha ale byla ještě lepší a propracovanější. V knize a ve filmu se neshodovali postavy. A to tedy dost. Každý asi rozpozná černou od bílé, ne? S knihou jsem tedy více spokojená a z filmem také. :)

    Pokud to ještě někdo neviděl, nepouštějte si to v češtině ale anglicky z titulky. Bude to pro vás tak lepší. :))
  • Film je nádherný, rozhodně doporučuji se na něj podívat. Kdyby jste nevěděli, kde ho sehnat najdete ho na Czshare.com *4*
  • Dobrej film, hezky natočenej...
  • Film je dobrý... Protože mi připadá že je nedodělaný(To dopadá tak když si knížku přečtete jako první) a je tam hrozně moc chyb, kterých jsem si všimla už v kině.Což je škoda protože kniha je úžasná a radši bych jí dala aspoň na 2 části..
    Je to opak stmívání a tím je to dokonalé.
    Ale díky Soirse je úžasný ! :))
    I love her!
  • bellathor1996
    když jsem poprvý viděla film hostitel což bylo doma tak jsem skoro ůžasem vylítla Saoirse Ronan, Jake Abel a Max Irons tam hrajou nojlííííííííííppppppp *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* ten film je asi nejjjjlepší na světě (prozatím *4* )
    Přesně včera jsem přečetla knížku všem jí doporučuju je to úplně jiný než ve filmu je tam toho víc *1* *1* *1* *1* *1* .
    A ještě něco je to o 100% lepší něž Twilight saga i když se mi líbila *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Film je dobrý... Protože mi připadá že je nedodělaný a je tam hrozně moc chyb, kterých jsem si všimla už v kině.Což je škoda protože kniha je úžasná a radši bych jí dala aspoň na 2 části..
    Ale díky Soirse je úžasný ! :))
    I love her! *4*
  • super film no viac by ma potešilo keby Max Irons hral vo viacerých filmoch *14*
  • nadherny film ten konec me uplne rozberecel *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit