testovaci text

Diskuse pro Film Titanic

"Loď snů - Titanic", luxusní hotel na vodě s ohromnou kapacitou, vyplul do vod Atlantiku v dubnu roku 1912, aby přinesl smrt 1500 lidem, kteří bezmezně věřili v jeho bezpečnost. Napínavé vypravování začíná u vraku legendární lodi, kde najsou potápěči obrázek krásné dívky. Je zrestaurován a reportáž o celé akci je odvysílána televizí. Přihlásí se stará žena, která je tou dívkou na obrázku. Veliký příběh o vášnivé lásce mezi sedmnáctiletou Rose (Kate winslet), která má na lodi i svého ...
« Novější 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Starší »
Kdo jste na Facebooku, přidejte se k nejzajímavější stránce o Titanicu! Denně nové fotky, informace a zajímavosti z natáčení *3*

www.facebook.com/pages/Titanic ...
(editováno v 07:50) 15.5. (9 dnů)
(nové) Radushka (anonym)
-1
Včera jsem byla na 3D to bylo super prostě je to krásný film *14* *14* a zase jsem brečela prostě je to nádherný film *14* *14* *5* *5* *4* *14*
22.4. (32 dnů)
(nové) PetraBloom1 (anonym)
-1
Vcera jsrm byla na titaniku ve 3D BOZI Z Kamoskou A Zase A Opet JsemBRECELA DOMA U NEJ SEDIM FUR NIKDY ME NEOMRZHI *9* *9* *3* *3* *3* *3* A DU ZNOVA DO 3D A Vezmu SI Vic Nez 2 Baliky Kapesniku *3*
22.4. (32 dnů)
(nové) jirka (anonym)
-1
musím obdivovat s jakou důstojností i autentičností si s tím James Cameron poradil. Ukázal všem tragickou historii jednoho z nejkrásněších parníků světa. Je to krásný film na který se budu vždy rád dívat. je to krásný film, který je pro mě nejspíš tím nejlpším co jsem viděl a asi uvidím.
16.4. (37 dnů)
(nové) Patricia (anonym)
TITANIC
Titanic je mocmoc nádherný film.Můžu nato pořád koukat a jeto skvělí.
Dnes je 15.dubna 1912.Před několika minutami bylo(14.4.)23:11hod.=před 100 lety potkal Titanic osudný ledovec a 2:20hod(15.4.)se potopil.
Jeto už 100 let!!!! a lidé se o Titanic pořád a pořád zajímaj.
Hold jeto třída a skvělej film!!
15.4. (39 dnů)
(nové) janina (anonym)
-1
film je upe boží *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *1*
14.4. (40 dnů)
(nové) titanic 3d (skrytá identita)
+1
Byla jsem v kině, viděla jsem ho úplně poprvé..brečela jsem jako želva *13* *4*
14.4. (40 dnů)
(nové) Monika (anonym)
+1
6. dubna premiera Titanicu ve 3D, kdo pujde?:D ja urcite i s tunou kapesniku:D
15.1.2012
(nové) Denisa (anonym)
-1
a kde ta premiéra je??? *4*
30.3.2012
(nové) Anonym (anonym)
-4
Film dobrej ale pribeh tech dvou je smyslenej on byl topic a ona tam vubec nebyla jinak dobrej film
21.12.2011
(nové) Kamila (anonym)
+2
Je to dobrej film. A neslo tam o to, aby to byl pribeh podle pravdy. J. Cameron chtel ukazat jaka to byla katastrofa, tak do toho vlozil romanticky pribeh, aby to bylo vic dojemnejsi(kdyz Rose prisla o Jacka)
15.1.2012
(nové) terusandilek (anonym)
je to jenom herec!!!to je toho!!!!!!!!!!!!!!!! *12* *12* *16* *16*
13.12.2011
« Novější 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se

Profesionální monitoring
serverů
zajišťuje SiUX
Monitoring serverů
Copyright © 2002-2012 OSOBNOSTI.cz, ISSN 1801-5131, Reklama - Kontakt - RSS (2.0)
Publikování nebo šíření jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu je zakázáno.
REKLAMA