Přejít na výpis diskuzí

Hana Gregorová

OSOBNOST 5.10.2007 
47 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987

    🤮🤮🤮🤮

  • Vystresovaná mumie Gregorová se ztrapnila už hubnutím,kdy se neomladila spíše naopak.Korunu ostudě nasadila poté,co vzala zpět fetáckého gaye Koptíka.Ne tohle není na potlesk,to už je jen trapné představení staré ženy,která se odmítá smířit s realitou,ve které už o ní není zájem..
  • té není pomoci,vrátila se ke gayovi *1*
  • Dobrý den, ja paní Gregorové fandím a ma mé sympatie. Je to elegantní dáma všechu druhu a tak ji mohu jenom obdivovat a přát ji všechno nejlepší do života, má mou úctu, děkuji. *3*
    • " elegantní dáma všechu druhu" - Nerozumím.
  • A já bych Vám z hluboké upřímnosti paní Hano přála, aby se Vám vrátil rozum zpět tam, kde ho má každá normální slušná dáma. Aby se Vám narodila v nejbližší dohledné době konečně už nějaká vnoučata, protože si tím uvědomíte konečně svůj věk a přestanete honit své věkem ,,syny", potažmo ,,vnuky". U vnoučat si uvědomíte plně, že již nejste mladá, ale že jste skutečná BABIČKA se vším všudy a prarodič pro další novou generaci. Doporučuji leštit doma častěji zrcadla, pořádně si nasvítit tělo i obličej, opravdu myslíte, že mladý muž o něco takového stojí? Zní to krutě, hnusně, ale píši jen realitu. Jsou mnohem mladší ženy než vy a na mladšího si netroufají, protože ví, že chlap, jakéhokoliv věku, pokud je typický heterosexuál a není vadný, chce vždy mladou, zdravě vypadající, vitální , dle jeho vkusu v jeho očích krásnou a sexy. Protože se rádi chlubí, pyšní, jsou jako pávi, dělá jim dobře, když jim ostatní ,,samci" tu jejich ,,samičku" závidí, obdivují ji, i jeho /zeptejte se třeba na to svého syna Ondřeje, opravdu myslíte , že by Taťánu vyměnil za nějakou sedmdesátnici?/. Každý chlap je přece rád, že se na ně pohlíží jako na atraktivní, krásný pár, chápete? Pokud si Starý muž vybere mladou, je to o něčem jiném než naopak. Pokud je ze strany té mladé nějaký obdiv, duševní spřízněnost k tomu starému pánovi, může to vyjít, ale vášnivé noci se konat nebudou, rozhodně ne moc dlouho, to víte jistě sama, ale když si stará žena začne s mladým, tam je jasné, že je to od začátku velmi nezdravý vztah, oboustranně a doplatí na to vždycky víc ta žena... I kdyby si vzala sebevětšího hajzla, nakonec budou všichni odsuzovat jí, posmívat se jí a má to až do smrti.. Stálo Vám to za to, paní Hano?
  • Paní Hanko .Přeji Vám hodně zdravi a konečně klidný život ..
  • Hloupá paní,za mlada sbalí zadaného a na staré roky spí s mladíkem a myslí si, že ji miluje? Chápu,že ji o lásku asi nešlo,ale já bych se nikdy neponížila a nespala s chlapem,kterému se nelíbím. Vždyť bych ani neuvolnila a orgazmus by taky nebyl.
    Já razím za mládí si užívat s mladým a pak s manželem *14* Chrápat ve 20 s 35-60 letým a pak v 50-60 s 20-30 letým?? Nic pro mě.
    • Tahle hloupá paní se jako mladé děvče provdalo za Araba, s nímž záhy zplodila dceru a dle jejích slov, ačkoliv to bylo úžasné manželství, kde bylo lásky na rozdávání, porozumění, nic nescházelo, když prostě potkala Radka Brzobohatého, nemohla to překonat, tu sílu nové lásky.. Takže po několika pár málo letech i přes to dokonalé manželství pana drahého manžela Araba opustila, popadla dcerku a saky paky a jak to bylo dál, už tady všichni víme.. Za Araba se tady za komoušů dokázalo provdat nemálo žen, i známějších, ale byly to samé hloupounké dívenky /sebestředné, s nižší inteligencí, s přespříliš velkým sebevědomím a míněním o sobě samé, povrchní a hrozně na sex, takové vášnivky s histerickou povahou/, podle toho také dopadaly..Znám případ, kdy ta jedna naše paní ,,chytrá" sotva utekla s dvěma dětmi z Íránu, manžel ji chtěl údajně prodat v jiném státě za několik velbloudů, zda je to pravda, těžko říci, ale stačí si přečíst knihu Bez dcerky neodejdu a dá se to převést i na ta další neslavná manželství s Arabem. Paní Jiřina Bohdalová dobře otipla paní Hanu, že byla vždy taková hloupá jednoduchá žena. O Bohdalové si co se týče povahy nemyslím taktéž nic extra, ale pravda je, že vedle Gregorové je to paní HEREČKA, o IQ už vůbec nemluvím a myslím si, že není taková hloupá drbna jako Gregorová, která na nikom nenechá nit suchou. Bohdalka kdysi patřila do užšího kruhu přátel /jako jedna z mála žen/ pana Jana Wericha a to už o něčem vypovídá, ten si jen tak někoho domů nepustil, natož ženy, dodávám ty hloupé, s typicky ženskými vlastnostmi typu Gregorka.
    • Ani jedna varianta není ,,správná". Ale jestli je ta první hodně špatná, když to takhle napíši, tak ta druhá je už hotová katastrofa!!! Paní Hana si nejspíše myslí, že je jí pořád tak 35 let a je hrozně neodolatelná. Je spousty hloupých žen - Ivana Trump, Hana Zagorová, Lucie Bílá... Ale paní Gregorová je z nich asi úplně ta nejhloupější. Je mi 43 let a na mladšího bych si netroufla, jsem prozíravá a vím kam by to vedlo...
    • Proč ne..první varianta je normální.to druhé už ne..
  • Paní Gregorová se bude muset vrátit k normální životosprávě a smířit se s faktem, že už z ní žádná supermodelka nebude. Pokud svůj žal nemíní utopit v alkoholu jako řada pošetilých odkvétajících kolegyněk, za nějakou dobu se tomuto pozdnímu tragikomickému nymfomatóznímu úletu od srdce zasměje. Vždyť to byl fortelný kus baby, žádná neurotická křehotinka. Zblbnout může každý, ale ne všichni se poučí a řádně si uklidí v palici. Tady žádný mamonuchtivý psycholog
    nepomůže. Rudé modely, rtěnky a laky hodit do kontejneru, zvolit slušivější úpravu vlasů, najít vnitřní sílu a trvalejší záchytné body. Když nejde o život... *3*
  • Pamatuji si na rozhovor v TV,kde říkala,že se radila s kamarádkama a ty jí poradily,at do toho jde a užije si to.Není nad dobrou radu kámošek.
    Krom toho- je potřeba se radit s kámoši o š-kání s tak mladým klukem?Je vidět ,kde ona a její skvadra mají rozum.
    • Nezapomínejte, vrána k vráně sedá.... Jaká je ona, takové si vyhledává ty tzv. kamarádky. Já viděla jednu z jejích kamarádek, jak seděla s paní Hanou na hrobě pana Brzobohatého a dělali si společná selfíčka. Opravdu,. velmi ,,uctivě" poctili památku jejího manžela, který nejspíše v hrobu rotoval a stále rotuje. Ještě, že se toho nedožil, ale jestli se na to dívá tam shora..? Opravdu mu to nezávidím.. Čekala jsem, kdy si paní Hana ještě vyndá s její kamarádkou sáček s jídlem a pitím a pěkně u toho klábosení a ,,zábavy" v klídku posvačí, že si tam udělají takovou odpolední siestu. Hnus!!!
    • Chtěla to sama,kamarádky ji to jen posvětily.Mě se svěřila kamarádka,že ji přitahuje jiný chlap.Radila jsem ji aby se na něho vykašlala,že ten její si to nezaslouží.Pak ji jiná řekla aby do toho šla a ona šla.Teď toho sice lituje,ale když prostě něco ženská chce tak to tak dopadne.
    • Souhlasím, není nad zaručené rady starých dobraček. Napadlo mě, jestli jí toho Koptíka nepřihrály z upřímné lásky, aby ji zdiskreditovali a poté elegantně vyšoupli z divadla. Tak alespoň že si ještě užila a má na co vzpomínat. Ať to stálo, co to stálo. Přišla studená sprcha a probuzení do reálu, že by to opravdu nečekala?
  • Dva bizarní páry šou-trapasu by se mohly prohodit: Gregorová se hodí ke Slováčkovi, Gelemová ke Koptíkovi. Měli by soukromí, neštěkl by po nich pes, natož pak placení trollové.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit