Přejít na výpis diskuzí

Jan Blahoslav Lášek

OSOBNOST 1.9.2008 
7 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem hrdý na to, že jsem měl tu možnost jej poznat  na přednáškách. Pan  profesor je neuvěřitelně lidský a skromný člověk. Jeho úžasný přehled církevní historie mne motivoval k přečtení další literatury. Přeji mu pevné zdraví a vše dobré. Děkuji za vše. Aziz

  • Dobrý den pane Lášku,
    zajímalo by mne, jak se díváte na problematiku antikultovních hnutí, tedy v zásadě to, zda má smysl s Vámi řešit fakt, že zakladatel a agilní zástupce takového antikultovního hnutí pracuje u Vás na fakultě jako šéf katedry religionistiky a fakt, že o jeho odbornosti a nestrannosti lze s úspěchem pochybovat.
    Také mne zajímá Váš názor na to, zda je v pořádku aby takový člověk šířil ve svých hodinách náboženskou nesnášenlivost, předpojatost a předsudky mezi studenty na základě polopravd a nepotvrzených výmyslů.
    Předem děkuji za odpověď.
    Novák (omlouvám se, že neuvedu své skutečné jméno, neboť se obávám o řádné dokončení studia)
  • Náhlovský

    Vážený p. Lášek,
    promiňte, že otravuji. Snažím se dát dohromady význačné osobnosti Rovenska p. Tr. Byl bych Vám velmi vděčen kdyby jste mi mohl pomoci a napovědět, kde bych sehnal něco bližšího o bolzanistovi Františku Náhlovském.
    Děkuji a zdravím.
    Miroslav Havelka.
    • Havelko, Havelko! Učitelé tě málo tloukli! především oslovujeme 5. pádem, tedy "pane Lášku". Prvním pádem oslovují na vojně přiblblí zupáci.A "kdyby jste"? Proboha lidi! Kde tu kravinu berete?
    • Re: Náhlovský

      Vážený pane,
      četl jsem teprve dnes Váš dotaz (1.3.2011)- Pozůstalost Františka Náhlovského je uložena v Památníku národního písemnictví v Praze. Její soupis vydal Pavel Křivský jako malou brožuru v edici tohoto památníku, tam se dovíte další
  • Kamarad z mladi

    Nazdar Jendo, hlasi se Petr Sullik kamarad od Tomsu a Bouckova divadylka. Jestli si mne pamatujes ozvi se.
  • Mar

    Super profesor

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit