Přejít na výpis diskuzí

Jan Vlasák

OSOBNOST 17.10.2008 
5 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Vlasak je naprosty gentleman. Jela jsem s nim v tramvaji a poustel zeny sednout, ac nebylo potreba. Vse s usmevem a noblesou. Urcite je to velky dobrak. Preji mu, co nejvic uspechu. Dekuji za uzasny serial- Prvni republika. Skveli herci, vcetne pana Vlasaka. :-)
  • Zdravím Vás pane Jane

    Včera jsem Vás vezl autobusem z Anděla na Klamovku a ptal jste se na cestu,kudy na zastávku Pod Lipkami:-)Už,když jste nastoupil,říkám si,že Vás znám,že jste herec,cestou mi to nedalo a musel jsem se Vás zeptat:-)Přesto,že jsem Vás poznal,za boha jsem si nemohl vzpomenout na Vaše jméno a večer na internetu jsem rovněž nepořídil..Až dnes jsem si vzpomněl,konečně,na jednu Vaši roli a tím jsem se dopídil k Vašemu jménu:-)ani nevím,proč Vám to píšu,Byl jste mi moc sympatický a ostře to kontrastovalo s rolí,ve které jsem si vás vybavil..ve filmu Hostel:-)Nejsem náruživej televizní divák,proto se mi Vaše jméno nevybavilo hned,ale odted si ho budu již pamatovat:-)Přeji Vám všechno nej,pevné zdraví a spoustu nových hereckých příležitostí,ve kterých vynikne Vaše umění:-)
  • Jan Vlasák

    Milý Jane
    Přání k Vaším narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví. *4* *4*
  • jirkakratas

    Jan Vlasák

    Jana Vlasák nyní můžeme vidět také v seriálu Ordinace v růžové zahradě v roli podnikatele v pohostinství Leopolda Řeháčka. O Janu Vlasákovi také vím, že byl kdysi spolužákem mého strýce na čáslavském gymnáziu. Už tehdy spolu hráli ochotnické divadlo. Pak spolu dělali přijímací zkoušky na DAMU, mého strýce nevzali, ale Jana Vlasáka ano. Od toho se pak začala odvíjet jeho další kariéra. *4*
    • Re: Jan Vlasák

      Nevěděl jsem, že je Čáslavák. Rád ho vidím ve filmech, divadelních hrách i např. v seriálech v televizi. Vážím si ho pro jeho role, které skutečně prožívá.Potkal jsem se s ním, byl velice příjemný a vtipný, když jsem mu přepustil své místo v obchodě ve frontě na pokladnu. Jen nevím, zda herečka Lenka je jeho dcera. Byl bych tomu rád, poněvadž má stejný herní výraz.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit