Přejít na výpis diskuzí

Jaroslava Panýrková

OSOBNOST 27.8.2008 
4 příspěvky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alena2

    Vazena pani Jaroslavo Panyrkova, vzpominam dost casto na chvile stravene s Vami, a to diky TV obrazovce. Moc me bylo lito, ze nekdy po r. 1970 uz jste nepatrila k osobnostem vidanych na TV obrazovce. O to vic me nadchnul porad Nedelni rano, kde jste opet ucinkovla Vy jako moderatorka.Preji zaslouzeny odpocinek~ve Vasem veku~a prijemne dny podzimu zivota. Vase vecna obdivovatelka ing. Alena Stockova~Rambouskova.

  • alena2

    Vážená paní Panýrková, dovolte, abych, bohužel(stydím se za to) alespoň dodatečně, Vám popřála hodně světlých dní do Vašeho dalšího života u příležitosti Vašich 80. narozenin. Vím, že jde o velký přelom v životě, vzpomínám na oslavu 80. narozenin mé babičky, nikdo jiný z mých předků se tak vysokého věku nedožil. Dovolte, abych jako Vaše dlouholetá obdivovatelka zavzpomínala na můj první kontakt s Vámi prostřednictvím TV. Bylo to někdy ke konci 60. let, byla jsem jako žákyně ZDŠ sama doma, a z nedostatku jiné zábavy jsem si pustila televizi. Nevím, co to bylo za pořad, ale byla jste tam Vy jako průvodkyně, provázela jste TV diváky po nějakém mlýnu(snad). Pamatuji si, že jste se chovala velmi ambiciozně, a v konverzaci s jakousi ženou jste pronesla"tady se to bude aplikovat". Slovo aplikovat mne velmi zaujalo, protože jsem mu nerozuměla. Přerušila jsem sledování pořadu, a okamžitě slovo vyhledala ve Slovníku cizích slov. Chtěla jsem totiž být stejně ambiciozní, jak jsem vnímala Vás, paní Panýrková. Po dlouhou dobu jste byla pro mě po tomto zážitku velmi výraznou osobností TV, všimla si toho i moje matka. Novoroční projev, který jste předčítala v zastoupení pana prezidenta Ludvíka Svobody, jsem sledovala s obdivem. Po té jste se z obrazovky vytratila, vím, že jsem pátrala po Vašem působišti, a našla Vás v uskupení s názvem "Lyra Pragensis". Jejího programu jsem se nikdy nezúčastnila, ale v odpoledních hodinách (myslím, že v ulici Panská), jsem si koupila "trpasličí"knížečku s jakousi poezií, kterou jste ve večerních představeních "Lyry Pragensis" přednášela Vy.

         Kontakt na Vás byl pro mě po celý život velmi důležitý, byl přerušován lidmi, kteří mi nepřáli pozitivní vztah ke komukoli, v mém okolí jich bohužel bylo velmi mnoho, byly z toho konzultace s psychology, v jejichž pomoc jsem věřila. Bohužel jsem dodnes velmi zklamána, s hrůzou jsem kvitovala ve Vaší 13. komnatě komentář k Vašemu životnímu příběhu od psychologa PhDr. Slavomíra Hubálka(na videu bylo uvedeno křestní jméno Karel(!?)), z existence tohoto muže ve Vašem okolí mám strach(o Vás). Mně táhne na 64, a mám světlé představy o svém prožitém stáří, proto si dovoluji i Vám popřát mnoho příjemného a veselého ve Vašem dalším životě při vzpomínce na to, jakou srandu jsem zažila s mojí babičkou a dědou z matčiny strany, prarodiče z otcovy strany se mé existence nedožili.

         S upřímným pozdravem Ing. Alena Štočková.

  • Dobrý den, paní Panýrková. Nevím, zda-li si na mě ještě budete pamatovat-chodívala jsem s maminkou denně na výstavu 40l. Českoslovanské kinematografie která se konala v roce 1986 u Hybernů. Moje tehdejší jméno bylo Alena Černá-dnes Nováková. Možná, že Vám napoví to, že jsem tělesně postižená. Navštěvovala jste mě i u nás doma (ale to už je hodně dlouho.) Byla bych hrozně ráda, kdyby jste mě přes facebook-jsem tam pod svým jménem dala o sobě vědět. Děkuji Vám moc. Se slzami v očích vzpomínám na Tomáše Slámu a na pí. Milenu Vostřákovou. *4*
  • přání

    Milá paní Jarko
    Přání k Vaším narozeninám hlavně přání
    dobrému zdraví,štěstí a dobré pohody.
    *4* *4* *4* *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit