Diskuse pro
Osobnost
Jayson Pena
Jayson se narodil 28. října v Harlem, New Yorku. Od útlého věku Jayson ukázoval talent pro umění tance a hudbu. V 7 letech začal Jayson psát své vlastní rapové texty a od 10 se tenhle mladík učí hlasové možnosti. Jakmile se Jayson dozvěděl, že by mohl zpívat, začal se přiklánět k Pop hudbě a R&B.
Jayson se zamiloval do Popu a R&B hudby, začal se totiž zajímat o některé různé zpěváky např. Michel Jackson a Usher. Ve 13 letech zkoušel videa a vystoupení jakoby se on sám připravoval na show. Jaysonova ...
Chyba v základním údaji
Mají tam chybu. Jayson se narodil v roce 1990 a ne 1991. Je mu 19 a ne 18.
1.1.2010
Re: Chyba v základním údaji
taky mi to bylo diný *13*
29.4.2010
(nové)
Kriztyna (anonym)
+2
us5
Nechci nic říkat ale je to věc Us5 koho si do skupiny vezmou a vy to nezměníte tak se tu přestaňte dohadovat o tom jestli je Jayson dobrej nebo jestli je kopírka Michaela.Bud mějte rádi všechny v us5 nebo nikoho!!Normální fanoušek by měl rad celou skupinu i kdyby tam byl jeden který není zrovna nejhezčí!! *16* *16*
29.12.2009
můj názor XDD
mno měla jsem keci na Cayceho...Možná i zbytečně.....Ale já si nemůžu pomoct mě se prostě Jayson nelíbí...Asi proto že se mi zdá jako kopírka Michaela a Michael je jen jeden...
5.11.2009
Re: můj názor XDD
Jo a ještě Michaela nikdo nenahradí.......
6.11.2009
Re: Re: můj názor XDD
Mám ráda US5 a některý lidi co znám si myslej že jen kvůli vzhledu...ale mě se líbí ta muzika a Jayson zpívá vážně úžasně ! A myslím že to žádná "kopírka" Michaela není ! Protože kdyby tam byl blonďák byla by to pro některý "kopírka" Chrise, kdyby nějakej hnědovlasej tak "kopírka" Vincenta a kdyby jinej tip tak by se vám nelíbil protože byste chtěli z5 starý členy... Je to můj názor takže se neuražte xD
30.11.2009
Re: Re: Re: můj názor XDD
To je pravda no..ale pro me budou us5 vzdycky jen Chris,Richie,Jay,Izzy a Michael ;je to jen otazka nazoru jak je kdo komu sympatickej no.,..
27.12.2009
(nové)
0.lara.0 (anonym)
+134
ach jo
tvl vám se furt něco nelíbí!!! když vybrali Cayceho tak ste měli kecy a teď máte kecy i na Jaysona!!! o co vám sakra jde?! Jayson je hezkej, nádherně zpívá a úžasně tancuje!!! US5 si ho asi nevybrali jen tak pro nic za nic!!! *16* *16*
25.10.2009
Re: ach jo
Souhlasim s teboou :-)...Mě se Jays taky líbí...a když si vzpomenu jaký sem měla řeči na na Cayceho tak mě to docela mrzí...A já sem s nim spokojenáá :) *14*
25.10.2009
Re: ach jo
Jj taky si myslím x(
Cayce je fajný x)
A Jayson je vážně hezkej x) a to jak tancuje je úžasný *14*
2.11.2009
...
nic proti, ale na myspace má že se narodil 28. října 1990 *7*
24.10.2009
:)
Podle mě se tam hodí...má krásnej hlas a úžasně tancuje....A navíc mi teď docela připomínaj tu starou původní sestavu :)Prostě podle mě vybrali dobře *3*...To je můj názor *4*
23.10.2009
Re: :)
Souhlasím s tebou
5.11.2009
..........
Mno trochu jak Michael.......
20.10.2009
Re: ..........
Jasan Michael byl hezčí a měl lepší hlas.......... Myslela jsem to jako že Michael bude asi jeho velkej vzor......
24.10.2009
Re: Re: ..........
P.S.Jayson je slabá kopie Michaela
26.10.2009
.........
Co to vybrali?? Neměla jsem Vinnieho ráda ale teď pudu k němu do fanklubu........ Mno možná až Jaysona uslyšim zpívat trochu názor změnim.... No i když......Možná...
20.10.2009
Re: .........
Tobě asi vážně záleží jen na vzhledu...
2.11.2009
Re: Re: .........
na vzhledu?? mno to tky, ale tohle je vážně dost dobře zachovalá mumie.........Já chci Michaela!! Nebo Chrise!!...Hmm, celou základní sestavu!!
5.11.2009
Re: Re: Re: .........
Ok já myslím že to žádná "dobře zachovalá mumie" není ale já osobně bych nechtěla z5 ani Chrise a ani Michaela protože měli důvod odejít a z5 bych je nechtěla *9* Jayson má úžasnej talent x) a myslím že je hezčí než Michael !
30.11.2009
(nové)
lidunka (anonym)
+1
Re: Re: Re: Re: .........
jayson perna je fakt frajer *14*
19.4.2011
Tento formular nevyplnujte!!!